Τα 3 steps που δεν πρέπει να παραλείπεις πριν το μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα 3 steps που δεν πρέπει να παραλείπεις πριν το μακιγιάζ

Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα, επιτρέποντας να σχηματιστούν νέα κύτταρα.

Για ένα λαμπερό και αψεγάδιαστο μακιγιάζ η skincare routine είναι το Α και το Ω. Η σωστή προετοιμασία της βάσης σου πριν το μακιγιάζ θα σου εξασφαλίσει σταθερότητα, διάρκεια και ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Το Νο1 βήμα είναι η σωστή ενυδάτωση! Η ενυδάτωση θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου ζωντάνια και λάμψη. Η clean girl αισθητική είναι από τις hot τάσεις τα τελευταία χρόνια τόσο στο χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Στο χώρο της ομορφιάς, οι clean βάσεις και λεπτές υφές αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας και την κάνουν να δείχνει ότι δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, γνωστό ως no makeup look. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα τρία πιο σημαντικά steps που δεν πρέπει να παραλείπεις πριν από το μακιγιάζ σου. Αυτά τα steps θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ που θα ακτινοβολεί λάμψη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναδεικνύοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Zimmermann-bks-F24-108.jpg

Γιατί είναι σημαντικό το toner στην περιποίηση του προσώπου σου

Απολέπιση

Lancome-rose-face-scrub.png

LANCOME, ROSE SUGAR SCRUB

Η απολέπιση είναι από τα πιο σημαντικά βήματα στη skincare routine. Η απολέπιση, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα, αφήνοντας τους πόρους ανοιχτούς και επιτρέποντας να σχηματιστούν νέα κύτταρα -στο ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας- τα οποία θα χαρίσουν ένα super glow αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι η απολέπιση συνιστάται να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, για να μην διαταραχθεί ο επιδερμικός φραγμός. Μετά την απολέπιση το δέρμα θέλει πάντα ενυδάτωση!

Serum

THE-SERUM-Oros-Anazwogonhshs.png

THE SERUM, GOOD LIFE BY GINA

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Χρήση: Πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και μάτια.

Το serum θα προετοιμάσει την επιδερμίδα να απορροφήσει καλύτερα τα υπόλοιπα προϊόντα. Επιπλέον, θα μειώσει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ θα αυξήσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τοποθέτησε λίγες σταγόνες στην περιοχή των ματιών, το πρόσωπο, αλλά και το λαιμό και έτσι με ένα και μόνο προϊόν θα έχεις σφριγηλό και λαμπερό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αντίο κυτταρίτιδα: 7 scrub σώματος για λεία και λαμπερά πόδια την άνοιξη

Ενυδάτωση

Clinea-Water-Crush-Moisturizing-Day-Cream-Gel.png

CLINEA, WATER CRUH MOISTURIZING DAY CREAM GEL

Η ενυδάτωση είναι το «κλειδί» που θα σφραγίσει τη σωστή υγρασία στην επιδερμίδα και χαρίσει μία ομοιόμορφη βάση. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου, είναι σημαντικό να επιλέξεις την κατάλληλη ενυδατική που θα κάνει το δέρμα σου να σφύζει από φρεσκάδα και ζωντάνια. Η βάση σου είναι έτοιμη για το επόμενο step που είναι το μακιγιάζ.

Extra tip: Το primer! Το primer, θα σφραγίσει το μακιγιάζ σου και θα το κάνει να διαρκεί για ώρες. Αν θες μία διακριτική λάμψη που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει κάθε φορά που θα πέφτουν επάνω οι ακτίνες του ήλιου, επίλεξε ένα primer με glitter.

DIY Time! 3 κομψά χτενίσματα για να ξεκινήσει με στιλ η εβδομάδα σου