Pedicure alert! 5 nail trends που θα σε κάνουν να φορέσεις πέδιλα από τώρα

Ευαγγελία Αλπίδου

Το κλασικό κόκκινο είναι απίστευτα hot, αλλά οι peachy αποχρώσεις κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται ζουμερά σαν ροδάκινο.

Επιτέλους, ήρθε η εποχή που θα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ τα αγαπημένα μας πέδιλα. Η θερμοκρασία έχει ανέβει, ο ήλιος λάμπει και τα ανοιξιάτικα ρούχα έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στην ντουλάπα μας. Και, φυσικά, τα πιο ανοιχτά παπούτσια, τ’ ανοιξιάτικα πέδιλά έρχονται να ολοκληρώσουν τα spring looks.

Αυτό που, ίσως, να έχεις παραλείψει μέχρι στιγμής είναι το pedicure σου! Μην ανησυχείς, γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να μοιραστούμε μαζί σου τα pedicure trends που θα επικρατήσουν παντού την άνοιξη 2024.

Spring is here! 8 λουλουδάτα αρώματα με ακαταμάχητο άρωμα που διαρκεί

https://www.instagram.com/p/Cz-xjYDqxBv/

Αυτήν την άνοιξη, λοιπόν, η γκάμα των χρωμάτων στο πεντικιούρ είναι για όλα τα γούστα. Υπάρχουν κλασικά, διαχρονικά χρώματα, όπως το κόκκινο, αλλά και παλ αποχρώσεις που θα είναι matchy-matchy με τα φλοράλ outfits της εποχής. Οι peachy αποχρώσεις είναι από τις must επιλογές, κάνοντας τα δάχτυλα να φαίνονται ζουμερά σαν ροδάκινο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου!

5 nail trends που θα ταιριάξουν τέλεια με τα πέδιλα της άνοιξης

The Queen's Experts: Πώς θα χρησιμοποιήσεις το χειμερινό κραγιόν σου τώρα την άνοιξη

Glazed donut manicure

shuga.studio.jpeg

@shuga.studio

Τα glazed donut nails θα κυριαρχήσουν όπως φαίνεται και αυτή τη χρονιά. Είναι το trend που δημιούργησε πριν από δύο χρόνια η Hailey Bieber και συνεχίζει να είναι στις hot τάσεις σε Instagram και TikTok.

Μπλε manicure

colordept.jpeg

@colordept

Το μπλε είναι το χρώμα που μας θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι. Το βαθύ μπλε του ωκεανού έρχεται να τονίσει τα άκρα και να γεμίσει με αυτοπεποίθηση το κάθε σου βήμα.

Lavender nails

shuga.studio1.jpeg

@shuga.studio

Το λιλά manicure θα σε κάνει να νιώθεις λες και περπατάς επάνω στα απέραντα λιβάδια λεβάντας, της Νότιας Γαλλίας.

Θες ένα απαλό smokey eyes; Το καφέ μολύβι ματιών είναι το νέο μαύρο

Ροδακινί manicure

shuga.studio2.jpeg

@shuga.studio

Το peach fuzz είναι το πιο δημοφιλές χρώμα του 2024. Αυτή η ζεστή, ροδακινί απόχρωση θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Classic red

@shuga.studio.jpeg

@shuga.studio

Το διαχρονικό κόκκινο θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής τόσο στο mani όσο και στο pedi. Είναι ένα hot χρώμα που φωτίζει τα δάχτυλα και τα κάνει να φαίνονται σέξι.

3 κομψά κουρέματα που δεν χρειάζονται συχνά συντήρηση στο κομμωτήριο