Messy ponytail: Το κομψό και all day χτένισμα στο οποίο ορκίζεται η Κατερίνα Καινούργιου

Πρόκειται για μία χαλαρή αλογοουρά που γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, από όπου κι αν είσαι χωρίς τη χρήση θερμαντικών εργαλείων.

Οι περίτεχνοι κότσοι και οι αλογοουρές είναι από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων. Είναι εύκολα hairstyles που γίνονται σε χρόνο ρεκόρ, από όπου κι αν είσαι χωρίς τη χρήση θερμαντικών εργαλείων. Επιπλέον, με τα ανάλογα hairpieces μπορείς να αναβαθμίσεις το τελικό look και να το κάνεις ιδανικό ακόμα και για τις πιο glam περιστάσεις.

Spring hairstyle! Πώς θα πετύχεις τον ballerina κότσο της Αθηνάς Οικονομάκου

Η χαλαρή αλογοουρά είναι το χτένισμα της άνοιξης

Το χτένισμά που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη ροή μας στο Instagram και στις streetstyle εμφανίσεις των stars και των it girls αυτή την εποχή, είναι η messy ponytail. Είναι ένα hairstyle το οποίο δεν είναι ούτε πολύ επιτηδευμένο ούτε ατημέλητο, το αποτέλεσμα είναι κάπου στη μέση... Πρόκειται για μία χαλαρή αλογοουρά που εκφράζει την ανεμελιά και τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.

434421536_18428483965055557_1242301591423578249_n.jpg

@katken85

Είναι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα της Κατερίνας Καινούργιου. Αν ακολουθείς την Κατερίνα στο Instagram θα δεις, ότι στις περισσότερες φωτογραφίες έχει τα μαλλιά της πιασμένα με μία messy ponytail. Η messy ponytail είναι ακριβώς στη μέση του κεφαλιού, όχι πολύ ψηλά, αλλά και όχι πολύ χαμηλά.

The Queen's Experts: Πώς να εφαρμόσεις το concealer για να φωτίσεις το βλέμμα σου

https://www.instagram.com/p/C4z-l9tIoSl/

Πώς να πετύχεις την αλογοουρά της Κατερίνας

Για να πετύχεις την κομψή αλογοουρά της Κατερίνας, χρησιμοποίησε μία χτένα, χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά προς τα πίσω, άφησε αριστερά και δεξιά τα curtain bangs (σε περίπτωση που έχεις) και με ένα πολύχρωμο scrunchies ή φιόγκο σταθεροποίησε την αλογοουρά. Μόλις ολοκληρώσεις την ponytail, πρόσθεσε hair clips και τσιμπιδάκια για να χαρίσεις μία funky ή glam πινελιά στο look σου. Η messy ponytail θεωρείται ιδανική για οποιαδήποτε περίσταση! Είναι ένα κομψό, διαχρονικό και ρομαντικό χτένισμα, που μπορεί να απογειώσει όλα τα ανοιξιάτικα looks.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις hot εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου με απόλυτο πρωταγωνιστή τη messy ponytail. Ρίξε μία ματιά…

Sorry κοντό καρέ! Το pixie bob είναι η νέα ανοιξιάτικη εμμονή των it girls