Τέλος τα μαύρα νύχια! Η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε το λευκό manicure που είναι must αυτή την εποχή

Το λευκό βερνίκι είναι matchy-matchy με τα denim items και τα floral dresses της σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι το μαύρο είναι μία κλασική και διαχρονική επιλογή στο manicure, καθώς ταιριάζει με κάθε outfit και σε κάθε εποχή. Παρόλα αυτά, την άνοιξη αποκτούν δημοτικότητα οι παστέλ και ανοιχτές αποχρώσεις! Το λιλά, το πράσινο της μέντας, το μπλε της θάλασσας, το κίτρινο του βουτύρου και το λευκό είναι τα nail colours που φωτίζουν και κολακεύουν τα άκρα μας.

Τα φωτεινά χρώματα έχουν τη δυνατότητα να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας γεμίζουν με αισιοδοξία. Επιπλέον, είναι matchy-matchy με τα denim items και τα floral dresses της σεζόν, ενώ δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα όσο πλησιάζουμε προς τους μήνες του καλοκαιριού.

Spring hairstyle! Πώς θα πετύχεις τον ballerina κότσο της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Σίσσυ αποχαιρέτησε τα dark manicure

@tiffanyabbigailebeauty.png

@tiffanyabbigailebeauty

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αποχαιρέτησε τα dark manicure που επέλεγε ξανά και ξανά τους προηγούμενους μήνες και υιοθέτησε το λευκό βερνίκι, το οποίο φώτισε αμέσως τα άκρα της. Η Σίσσυ, είναι nail lovers καθώς δεν αφήνει ποτέ το manicure της απεριποίητο! Συνεχώς, επιλέγει τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα nail arts, τα οποία γίνονται αμέσως viral! Τα νύχια της είναι πάντα μακριά και οβάλ, ένα σχήμα που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται ακόμα πιο μακριά και λεπτά.

434683700_346017524595244_8063985346281928356_n.jpg

Τι συμβολίζει το λευκό χρώμα;

Το λευκό είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την αρμονία, την αθωότητά και την τελειότητα. Το λευκό manicure κάνει τα άκρα να φαίνονται όλη την ώρα καθαρά και περιποιημένα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με οποιοδήποτε χρωματική παλέτα.
Παρόλο που είναι ένα κλασικό χρώμα, το λευκό manicure το επιλέγουμε συνήθως την άνοιξη και το καλοκαίρι, γιατί δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τη sunkissed επιδερμίδα. Μπορούμε να πούμε κι επίσημα, ότι ήρθε η εποχή για το λευκό manicure!

Sorry κοντό καρέ! Το pixie bob είναι η νέα ανοιξιάτικη εμμονή των it girls

https://www.instagram.com/p/C4z3RxcoKY8/

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας nail arts που έχει επιλέξει η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Σίσσυ Χρηστίδου, και είναι super trending για αυτή την εποχή. Ρίξε μία ματιά…

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ολόσωμη φόρμα της αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου