8 αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες που χαρίζουν ματ αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα παρακάτω αντηλιακά δεν βαραίνουν καθόλου του μακιγιάζ, χαρίζοντας μία ανάλαφρη βάση.

Η αλήθεια είναι πως οι κοπέλες που έχουν λιπαρή επιδερμίδα δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το αντηλιακό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρέχουν στην επιδερμίδα του προσώπου τους αντηλιακή προστασία.

Αρώματα με νερολί: Είναι το άνθος νερατζιάς που μυρίζουν όλοι οι δρόμοι την άνοιξη

Στην αγορά υπάρχουν αντηλιακά τα οποία είναι αποκλειστικά για λιπαρές επιδερμίδες. Και γι’ αυτό θα μιλήσουμε σήμερα! Η λιπαρή επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη, καθώς επιβαρύνεται εύκολα από τα συστατικά των διάφορων προϊόντων με αποτέλεσμα πράγματι να γυαλίζει περισσότερο με πολλά αντηλιακά.

Αντηλιακά για ματ αποτέλεσμα

https://www.instagram.com/p/Cz7puCDy7Le/

Επειδή οι γυαλάδες στον ήλιο με το αντηλιακό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, έχουν δημιουργηθεί αντηλιακά τα οποία χαρίζουν ματ αποτέλεσμα, προστατεύουν τα σπυράκια από τον ήλιο και μπορεί να τα φοράς ακόμα και σαν βάση κάτω από το μακιγιάζ σου. Μιλάμε για μία ανάλαφρη βάση που δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα και μπορεί να διατηρηθεί από το πρωί ως το βράδυ. Να θυμάσαι ότι ο ήλιος είναι παντού και μπορεί να σου προκαλέσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και πανάδες και σημάδια που σίγουρα δεν θα ήθελες να έχεις πάνω σου.

8 κρέμες σώματος για απαλά πόδια που μυρίζουν σαν τα ανθισμένα λουλούδια

Προσοχή! Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να δώσεις έμφαση και στη skincare routine σου. Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις το περίσσιο σμήγμα, θα ανοίξει τους πόρους και θα σου χαρίσει μία αλαβάστρινη βάση.

Μην φεύγεις! Κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα αντηλιακά που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή για λιπαρές επιδερμίδες. Κάνε scroll, στην παρακάτω gallery και επίλεξε αυτό που θα έχεις για τους επόμενους hot μήνες στο νεσεσέρ σου. Enjoy, Queen!

Ηλεκτρικό οξύ: Το νέο συστατικό που καταπολεμά την ακμή