Η Beyoncé ποζάρει με έναν απροσδόκητο τρόπο για το εξώφυλλο του «Cowboy Carter»

Τζένη Ντεμιράι
Η Beyoncé ποζάρει με έναν απροσδόκητο τρόπο για το εξώφυλλο του «Cowboy Carter»

Το νέο άλμπουμ της Beyonce με τίτλο «Cowboy Carter» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου. 

Η Beyoncé απογυμνώθηκε τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά για τις ανάγκες του εξωφύλλου του νέου της άλμπουμ.

Η 28 φορές νικήτρια Grammy πόζαρε γυμνή, φορώντας μονάχα μία κορδέλα καλλιστείων, στη δεύτερη promo εικόνα για το «Cowboy Carter», το όγδοο άλμπουμ της, το οποίο μάλιστα αποτελεί και το ντεμπούτο της στην country μουσική.

Στη φωτογραφία η 42χρονη τραγουδίστρια πόζαρε σαν άγαλμα, έχοντας μακριές πλεξούδες από χάντρες και κρατώντας ένα αναμμένο τσιγάρο στο δεξί της χέρι.

Το σώμα της καλύπτεται μονάχα από μία κορδέλα καλλιστείων, πάνω στην οποία αναγράφεται «act ii Beyoncé».

Η Beyoncé μίλησε για τη μάχη με την ψωρίαση και τις ιερές στιγμές της παιδικής της ηλικίας

https://www.instagram.com/p/C4vnPyIRusq/

Γεννημένη ως Celestine Beyoncé, η τραγουδίστρια έχει εξηγήσει πως είναι μία από τους λίγους στην οικογένειά της που το επώνυμο ήταν λάθος τυπωμένο στο πιστοποιητικό γέννησής της.

Από το ροντέο στο άγαλμα

Την περασμένη εβδομάδα, η Beyoncé είχε ήδη παρουσιάσει το πρώτο εξώφυλλο του άλμπουμ, ανακοινώνοντας παράλληλα τον τίτλο (Cowboy Carter) αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας (29 Μαρτίου).

Σε εκείνο το εξώφυλλο έχει τον ρόλο βασίλισσας του ροντέο, ιππεύοντας ένα λευκό άλογο και ανεμίζοντας μια γιγαντιαία αμερικανική σημαία.

https://www.instagram.com/p/C4s6Zr7rlwA/

«Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ», ανέφερε η Beyonce. Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γεννήθηκε μέσα από μία εμπειρία που είχα χρόνια πριν, όταν δεν ένιωθα ευπρόσδεκτή… και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι πράγματι δεν ήμουν. Αλλά, εξαιτίας εκείνης της εμπειρίας, έκανα μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της Country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές ορισμένων από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους εκπαιδεύοντας τη μουσική μας ιστορία».

NYFW24: H Beyonce και η Blake Lively ήταν το θέμα συζήτησης των front rows της Νέας Υόρκης

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP