Sunset μακιγιάζ ή cat eye look; Κάντο όπως η Selena Gomez στις Κάννες

Sunset μακιγιάζ ή cat eye look; Κάντο όπως η Selena Gomez στις Κάννες
CANNES, FRANCE - MAY 19: Selena Gomez attends the "Emilia Perez" Photocall at the 77th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 19, 2024 in Cannes, France. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Το κλασικό dark smokey eyes έρχεται να αντικατασταθεί από το φλογερό κόκκινο. Τα μάτια αποκτούν μία παιχνιδιάρικη απόχρωση που τα κάνει να μοιάζουν με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Οι Κάννες συνεχίζουν να είναι το επίκεντρό των τελευταίων ημερών. Οι αγαπημένες μας celebrities κάνουν τα φωτογραφικά φλας να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά! Η ατμόσφαιρα στο κόκκινο χαλί είναι εκρηκτική με τις stars να επιλέγουν εντυπωσιακά φορέματα, μακιγιάζ και χτενίσματα που αποπνέουν γαλλική φινέτσα, μιας και το κινηματογραφικό φεστιβάλ έχει ταυτιστεί με την ίδια τη γαλλική ριβιέρα.

4 stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε χρόνο dt για τέλειες εμφανίσεις κάθε μέρα

Ως beauty addicts, έχουμε το βλέμμα μας όλη την ώρα στραμμένο στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας τα αγαπημένα μας μακιγιάζ και χτενίσματα, γιατί ως γνωστόν, τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι η λεπτομέρεια που χαρίζει πάντα το extra touch στην εμφάνιση. Μία από τις αγαπημένες μας εδώ στο beauty department του Queen, είναι η εμφάνιση της Selena Gomez.

Αισθησιακή, ερωτική με σέξι πινελιές ήταν η δεύτερη εμφάνιση της Selena στο red carpet. Το φλογερό κόκκινο φόρεμα, με τα μεγάλα τριαντάφυλλα του οίκου Giambattista Valli, σε συνδυασμό με το sunset makeup look και το wavy hairstyle με αέρα από τα 70s, δημιούργησε μία εικόνα που συζητήθηκε πολύ από τον διεθνή τύπο.

Πώς θα πετύχεις το sunset makeup της Selena

(Photo by Dominique Charriau/WireImage)

D.Charriau

Το κλασικό dark smokey eyes έρχεται να αντικατασταθεί από το φλογερό κόκκινο. Τα μάτια αποκτούν μία παιχνιδιάρικη απόχρωση που τα κάνει να μοιάζουν με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Τα sunset eyes, έχουν απόλυτο πρωταγωνιστή την κόκκινη σκιά που ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος, τόσο σε μελαχρινές όσο και ξανθές γυναίκες.

7 bronzer που χαρίζουν ηλιοκαμένο & σμιλεμένο πρόσωπο μαζί

Αν θες να πετύχεις το φλογερό κόκκινο smokey eyes της Selena, επίλεξε μία ουδέτερη βάση με ροδαλά ζυγωματικά και τόνισε με κόκκινες σκιές το βλέμμα σου. Το κόκκινο smokey eyes, θα φωτίσει αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα κάνει το βλέμμα σου πιο ανοιχτό και ανορθωμένο.

Ένα εκρηκτικό cat eye look

445215007_294665413709414_4973904800778340665_n.jpg

@selenagomez

Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η Selena και στην πρώτη της εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών. Πιο συγκεκριμένα η Selena Gomez, επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα με λευκή λεπτομέρεια στο ντεκολτέ του οίκου Saint Laurent, ενώ στο λαιμό και στα αυτιά της είχε κρύσταλλα από Bulgari. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα με μία ψηλή ponytail, ενώ αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της πλαισιώνονταν τα curtain bangs. Για να απογειώσει την κομψή εμφάνισή της, επέλεξε ένα ultra chic cat eye look που τόνιζε ακόμα περισσότερο το βλέμμα της. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε ουδέτερες αποχρώσεις οι οποίες δημιουργούσαν την τέλεια αρμονία με το συνολικό beauty look της.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα υγρά eyeliners που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο cat eye look. Ρίξε μία ματιά...

Extra tip: Το κόκκινο βερνίκι ταιριάζει σε κάθε μήκος και σχήμα manicure.

https://www.instagram.com/p/C7Htew_OejG/

Ωστόσο, και στις δύο εμφανίσεις η Selena είχε κάτι κοινό. Το εκρηκτικό κόκκινο βερνίκι φώτιζε τα άκρα της και χάριζε την τελική πινελιά στη συνολική εικόνα. Το κόκκινο manicure είναι all time classic, ενώ παράλληλα είναι σούπερ θηλυκό και κομψό. Πίσω από το manicure κρύβεται ο nail expert, Tom Bachic, τον οποίο εμπιστεύεται η αγαπημένη ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια.

Kitty cut: Αν θες να μακρύνεις το κοντό καρέ, αυτό είναι το επόμενο κούρεμα που πρέπει να δοκιμάσεις