Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά

Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά
CANNES, FRANCE - MAY 19: Sienna Miller attends the "Horizon: An American Saga" Red Carpet during the 77th Annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 19, 2024 in Cannes, France. (Photo by Max Cisotti/Dave Benett/Getty Images) 2024 Dave Benett

Πρόκειται για ένα beauty look, με luxury αέρα και απαλές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τέλεια τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι είναι μία ανάσα από εμάς, γι' αυτό αν θες ένα απόλυτα φυσικό beauty look το οποίο θα σε συντροφεύει από το πρωί ως το βράδυ και θα ταιριάζει με όλα τα summer outfits, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο.

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματά μας είναι στραμμένα στο Φεστιβάλ των Καννών και συγκεκριμένα στις μοναδικές εμφανίσεις των celebrities στο red carpet. Μία εμφάνιση, λοιπόν, που με έκανε να εμπνευστώ το άρθρο που διαβάζεις αυτή τη στιγμή ήταν της Sienna Miller. Η πανέμορφη ηθοποιός, παρευρέθηκε μαζί με όλη την οικογένεια της στο κόκκινο χαλί και η εμφάνισή της κατάφερε να γίνει θέμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Sunset μακιγιάζ ή cat eye look; Κάντο όπως η Selena Gomez στις Κάννες

Η Sienna, επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα σε παστέλ blueberry απόχρωση, με ασορτί κορμάκι και μακριά μανίκια που είχαν στις άκρες βολάν. Τα ξανθά κυματιστά μαλλιά της αγκάλιαζαν τους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της είχε μία natural βάση, τονίζοντας μόνο τα χείλη με μία cherry απόχρωση κραγιόν. Πρόκειται για ένα look, με luxury αέρα και απαλές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τέλεια τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Sienna Miller είναι το τέλειο combo που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την καλοκαιρινή περίοδο. Για να πετύχεις το glow makeup look της Sienna , το motto είναι: less is more. Δηλαδή, επίλεξε ένα απαλό foundation, ένα υγρό ρουζ με διακριτικό shimmer και ανέδειξε τις φυσικές λάμψεις της επιδερμίδας σου.

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις το cherry makeup look

Ωστόσο, η τέλεια αντίθεση με την clean βάση είναι ένα έντονο κραγιόν. Τα φούξια juicy χείλη που θυμίζουν το βαθύ κόκκινο χρώμα που έχει το κεράσι θα είναι ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ και ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις το cherry makeup look. Βέβαια, εκτός από τα χείλη μπορείς να προσθέσεις τους cherry τόνους στα μάτια και τα ζυγωματικά και να τους χαρίσεις σε χρόνο ρεκόρ την πιο σαγηνευτική απόχρωση της σεζόν, το κερασί.

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Το wavy hairstyle, είναι ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα το οποίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Είναι κυματιστό και ανάλαφρο χαρίζοντας ένα boho και sexy style. Μπορεί να συνδυαστεί από τις πιο απλές, ως τις πιο βραδινές και glam εξόδους, ενώ προσαρμόζεται τέλεια σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.

Στην αγορά υπάρχουν ειδικά spray, τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά το spray και… Voilà!

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα best sellers spray μαλλιών με αλάτι που χαρίζουν τέλεια κυματιστά μαλλιά σαν της Sienna Miller, σε χρόνο dt.

Τόνια Σωτηροπούλου: Όλα τα tips για να πετύχεις το glam beauty look της στο Φεστιβάλ των Καννών