Πες «αντίο» στις σκασμένες φτέρνες και τα ξηρά γόνατα -6 body lotion για extra ενυδάτωση

Μετά από το ντους είναι το Νο1 βήμα της ρουτίνας ομορφιάς σου. Επίλεξε την αγαπημένη σου.

Οι κρέμες σώματος είναι το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς που πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες στο boudoir μας. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, γι' αυτό έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα και περιποίηση. Το «κλειδί», λοιπόν, βρίσκεται στις body lotion.

Όλες θέλουμε μία λαμπερή και βελούδινη επιδερμίδα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμά της. Οι body lotion εκτός το ότι μυρίζουν θεϊκά, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τα οποία χαρίζουν στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, αλλά και άρωμα που διαρκεί μέσα στην ημέρα.

Μετά από το ντους είναι το Νο1 βήμα της ρουτίνας ομορφιάς, καθώς μία body lotion θα «κλειδώσει» τη σωστή υγρασία του δέρματος που θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές περιοχές, όπως τις φτέρνες και τα γόνατά, λεία και απαλά σαν χάδι.

https://www.instagram.com/p/C6rkwx4iCfC/

Αν νιώθεις την επιδερμίδα σου θαμπή και αφυδατωμένη, εφάρμοσε τη λουλουδάτη κρέμα σώματος στο σημείο που θες και αμέσως η ανακούφιση και η φρεσκάδα που θα νιώσεις, θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό το κάθε σου βήμα.

Extra tip: Για άμεσα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο αφυδατωμένες και ξηρές περιοχές της επιδερμίδας του σώματος, χρησιμοποίησε πρώτα ένα body scrub -κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις- την ώρα του ντους. Το body scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και θα βοηθήσει την ενυδατική κρέμα να εισχωρήσει καλύτερα και πιο βαθιά στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας.

Μην φεύγεις, δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες σώματος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κάθε κρέμα έχει το δικό της μοναδικό άρωμα που με το που ανοίγεις το καπάκι διαχέεται σε όλον τον χώρο. Επίλεξε την αγαπημένη σου και πες «αντίο» στο ξηρό και τραχύ δέρμα...