Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας με Listerine® Advanced White!

Βιβή Αγγελάκη
Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας με Listerine® Advanced White!

Και ποια γυναίκα δε θέλει το χαμόγελό της να είναι λαμπερό και αστραφτερό; Μήπως, όμως, έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα δόντια σας έχουν χάσει τη λάμψη τους και κιτρινίζουν ή αποκτούν λεκέδες με την πάροδο του χρόνου;

Το νέο στοματικό διάλυμα Listerine® Advanced White, αποδεδειγμένα σας δίνει ένα λευκότερο χαμόγελο αλλά και την αυτοπεποίθηση να χαμογελάτε συχνότερα. Χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχονται στη μοναδική και πολυλειτουργική σύνθεσή του, καταπολεμά ως και το 99,9% των βακτηριδίων της στοματικής κοιλότητας!

Με χρήση δύο φορές την ημέρα, μετά το βούρτσισμα των δοντιών,το στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης Listerine® Advanced White βοηθά τα δόντια και τα ούλα να παραμένουν πιο υγιή, ακόμη και στα δυσπρόσιτα σημεία. Παράλληλα, προλαμβάνει και μειώνει την οδοντική πλάκα, την κύρια αιτία της ουλίτιδας και το σχηματισμό νέων λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών.

Τέλος, ενδυναμώνει το σμάλτο των δοντιών βοηθώντας στην προστασία από την τερηδόνα, ενώ η μη φθοροποιός τεχνολογία λεύκανσης, απομακρύνει τους λεκέδες που είναι προσκολλημένοι στην επιφάνεια των δοντιών.

Δοκιμάστε το, λοιπόν, για πιο λευκά δόντια σε μόλις 2 εβδομάδες!