Πιο λευκά δόντια σε 2 μόλις εβδομάδες με το νέο Listerine® Advanced White!

Βιβή Αγγελάκη
Πιο λευκά δόντια σε 2 μόλις εβδομάδες με το νέο Listerine® Advanced White!

Είναι η προσωπική μας καθημερινή συνήθεια, που ολοκληρώνει τη στοματική υγιεινή και μας κάνει να αισθανόμαστε... υγιείς, αναζωογονημένοι και γεμάτοι ενέργεια! Το στοματικό διάλυμα Listerine® συμπληρώνει τη δράση του βουρτσίσματος, ενεργώντας στα σημεία όπου είναι δύσκολο να φτάσει η οδοντόβουρτσα, όπως τα τοιχώματα του στόματος, η γραμμή των ούλων και ο χώρος ανάμεσα στα δόντια.

Στην οικογένεια του αγαπημένου μας στοματικού διαλύματος Listerine® ήρθε να προστεθεί το νέο Listerine® Advanced White, που σίγουρα θα μας κάνει να χαμογελάμε συχνότερα, μιας και αποδεδειγμένα απομακρύνει και προλαμβάνει τους επίμονους λεκέδες στα δόντια μας!

Το αποτέλεσμα; Πιο λευκά δόντια σε μόλις 2 εβδομάδες, χάρη στη μοναδική πολυλειτουργική σύνθεσή του!

Συγκεκριμένα, τα αιθέρια έλαια εισχωρούν και καταπολεμούν τα βακτήρια καθαρίζοντας την επιφάνεια των δοντιών, ενώ η μη φθοροποιός τεχνολογία λεύκανσης, απομακρύνει τους λεκέδες που είναι προσκολλημένοι στην επιφάνεια των δοντιών. Παράλληλα, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας, που βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού νέων λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών και το φθόριο επαναμεταλλώνει και ενδυναμώνει τα δόντια.

Συνιστάται από την Εταιρεία Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδας.