Δυσκολεύεσαι να κλείσεις το αγαπημένο σου τζιν;

Δυσκολεύεσαι να κλείσεις το αγαπημένο σου τζιν;

Κούμπωσέ το σε μία συνεδρία με τη μέθοδο Σονόλυση 3D!

Έχεις καταχωνιασμένο στο πίσω μέρος της ντουλάπας, το αγαπημένο σου τζιν το οποίο δεν κουμπώνει πια; Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου και δεν σου αρέσει να “λιώνεις” στο γυμναστήριο και στη δίαιτα; Θέλεις να στοχεύσεις στις “προβληματικές” περιοχές, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και χωρίς κόπο; Ψάχνεις μία μη επεμβατική μέθοδο, που έχει τόσο άμεσο αποτέλεσμα στο τοπικό αδυνάτισμα, που σου επιτρέπει να κουμπώσεις το τζιν που δεν κούμπωνε πριν, μόλις μέσα σε μία συνεδρία;
Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ανακάλυψε την τρισδιάστατη δράση στο ολικό αδυνάτισμα ή αλλιώς τη Σονόλυση 3D!

Πώς λειτουργεί;
Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία με διπλή δράση. Εφαρμόζεται στοχευμένα σε περιοχές που έχουν σωρευμένο λίπος, όπως γλουτούς, κοιλιά κ.α. και χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων, για να “χτυπήσει” τα λιποκύτταρα ταυτόχρονα από πολλές πλευρές, δηλαδή τρισδιάστατα, με αποτέλεσμα να αδειάσει το περιεχόμενό τους, όπως ακριβώς αδειάζει μία σακούλα με νερό! Έτσι, η Σονόλυση 3D δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα που προκαλούν τοπικό πάχος, αλλά τα καταστρέφει εντελώς, χαρίζοντάς σου το σώμα που πάντα ονειρευόσουν!

Που εφαρμόζεται;
Στις γνωστές “προβληματικές” περιοχές, που συγκεντρώνεται το διογκωμένο λίπος. Με άλλα λόγια, κοιλιά, ψωμάκια, γλουτοί, γόνατα, προσαγωγοί, στην πλάτη και σε όποια άλλη περιοχή παρατηρείται τοπικό πάχος.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;
Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες θεραπείες, που έχει ξεκάθαρο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Μία συνεδρία με τη μέθοδο Σονόλυση 3D είναι αρκετή για να κουμπώνει το τζιν που κούμπωνε με δυσκολία, ενώ ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει συνήθως 6 συνεδρίες, μπορεί να αντιμετωπίσει με τεράστια αποτελεσματικότητα το επίμονο τοπικό πάχος, με αποτελέσματα εφάμιλλα μίας χειρουργικής λιποαναρρόφησης.

Τώρα, μπορείς να ανακαλύψεις τη Σονόλυση 3D με μία συνεδρία που προσφέρουν τα Medi Cosmetic εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου! http://medicosmetic.gr/sonolisi-3d-p07062018/

MEDI COSMETIC: Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα / Θεσσαλονίκη Τηλ: 210 3232822 (Αθήνα) και 2310 222123 (Θεσσαλονίκη) / www.medicosmetic.gr