Dior Backstage: Στα Sephora θα μάθεις και εσύ φέτος τα «μυστικά» του επαγγελματικού μακιγιάζ!

Dior Backstage: Στα Sephora θα μάθεις και εσύ φέτος τα «μυστικά» του επαγγελματικού μακιγιάζ!

στα Sephora!

Είτε σου αρέσει να μακιγιάρεσαι έντονα είτε όχι, το σίγουρο είναι πως φροντίζεις να έχεις πάντα στην τσάντα σου κάποια προϊόντα ομορφιάς. Τρέχεις όλη μέρα και θέλεις να αισθάνεσαι σίγουρη πως αν κάποιο ραντεβού προκύψει, θα είσαι σε ετοιμότητα. Κατά πόσο, όμως, μπορείς να πέτυχεις με λίγες κινήσεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα όταν είσαι συνεχώς στους δρόμους; Αναζητώντας τη λύση στο παραπάνω ερώτημα, εμείς ανακαλύψαμε τη σειρά Dior Backstage! Πρόκειται για μια εξαιρετική συλλογή που δημιούργησε ο κορυφαίος Peter Philips -ο Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior- και την οποία θα βρεις αυτό το Καλοκαίρι αποκλειστικά στο www.sephora.gr!

Αν ρίξεις μια ματιά στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πιο τρελό μέρος για να μακιγιαριστεί μια γυναίκα! Κάτι ξέρουν, λοιπόν, εκεί στα backstage και αυτό το… κάτι θέλησε να μας το αποκαλύψει ένας από τους πιο επιτυχημένους make-up artists στον κόσμο!

Αν είσαι, λοιπόν, fan του Dior και αναζητάς τα «μυστικά» του επαγγελματικού μακιγιάζ και τα προϊόντα που αξίζει να μπουν φέτος στην τσάντα σου, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μελετήσεις τις πέντε παρακάτω συμβουλές του beauty γκουρού του Dior.

  1. Βρες ένα ελαφρύ foundation για όλο το σώμα

Η πρώτη και βασική συμβουλή που ο διάσημος makeup artist δίνει σε κάθε γυναίκα, είναι να έχει πάντα μαζί της ένα ελαφρύFace and Body Foundation. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι εσύ που τρέχεις όλη μέρα. Έχει αδιάβροχη σύνθεση που είναι ανθεκτική στη θερμότητα και την υγρασία, θα το χρησιμοποιήσεις παντού (στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα πόδια και τα χέρια) και θα έχεις σε κάθε σημείο του σώματος σου το φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα που θέλεις.

Extra tip: Μην ξεχάσεις, φυσικά, να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για εσένα. Το νέο Face and Body Foundation που περιλαμβάνεται στη σειρά Dior Backstage κυκλοφορεί σε 40 μοναδικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος.

dermatowww
  1. Πες «ναι» στο contouring με «εύκολες» αποχρώσεις

Και από το foundation περνάμε στο contouring. Σύμφωνα με τον beauty γκουρού τoυ Dior, το βασικό στοιχείο εδώ είναι να εστιάσεις σε τόνους που δείχνουν ουδέτεροι αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να δημιουργήσουν ένα έντονο και πλούσιο αποτέλεσμα. Ουσιαστικά, οι παλέτες που θα επιλέξεις πρέπει να σου δίνουν την τελευταία εκείνη «πινελιά» για μια τέλεια, φωτεινή επιδερμίδα. Για «τσέκαρε» τη Contour Palette και τη Glow Face με τα περλέ στοιχεία που σχεδίασε ο Peter Philips.

philipssssssss
  1. Δημιούργησε εύκολα σαρκώδη χείλη με πολλές όψεις

Βήμα τρίτο και βασικό σύμφωνα με τον Peter Philips είναι το να βρεις το προϊόν εκείνο που θα σε βοηθήσει να δημιουργείς σαρκώδη χείλη με πολλές όψεις στο λεπτό. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις τη Lip Palette από τη σειρά Dior Backstage, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, ενίσχυση του όγκου, liner ή κραγιόν και να σου χαρίσει ένα απαλό ή έντονο αποτέλεσμα.

apotelesma
  1. Δώσε σημασία σε ένα δομημένο αποτέλεσμα στα μάτια

Για ένα τέλειο look θα χρειαστεί να έχεις -φυσικά- ένα δομημένο αποτέλεσμα στα μάτια και το σωστό σχήμα στα φρύδια. Λίγα και απλά πράγματα αρκούν για να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά, όπως η σωστή Eye Palette. Προτίμησε μια παλέτα με κρεμώδη υφή και βρες εκείνη που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Δείχνεις πιο όμορφη με τα ψυχρά ή τα ζεστά χρώματα;

Όσον αφορά στα φρύδια σου, φρόντισε να έχεις μαζί σου τις κατάλληλες πούδρες. Για παράδειγμα, αν θέλεις σκούρο αποτέλεσμα στα φρύδια, τότε αξίζει να βρεις μια Brow Palette που περιέχει περισσότερες ζεστές αποχρώσεις και σοκολατένιους τόνους, ενώ για τα ανοιχτόχρωμα φρύδια θα χρειαστείς μια πιο light παλέτα με αποχρώσεις καπουτσίνο.

capuccino
  1. Βρες τα καταλληλά πινέλα και δώσε βάση στην εφαρμογή

Η τελευταία και ίσως πιο σημαντική -τουλάχιστον για εμάς- συμβουλή του κορυφαίου make up artist του Dior έχει να κάνει με τη σωστή εφαρμογή του μακιγιάζ και συνεπώς… με τα κατάλληλα πινέλα. Είναι οι πιστοί σύμμαχοι του κάθε επαγγελματία και δεν λείπουν από τα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας. Ο Peter Philips, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει στην κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να μακιγιάρεται επαγγελματικά για αυτό και σχεδίασε τη δική του σειρά για τη συλλογή Dior Backstage.

backstage

Μην ξεχνάς, λοιπόν, πως για να εξασφαλίσεις την τέλεια εφαρμογή του μακιγιάζ σου, είναι απαραίτητο να έχεις πάντα μαζί σου τα κατάλληλα beauty products. Ναι, άλλο πινέλο θα χρειαστείς για το contouring, άλλο για το foundation, άλλο για τα φρύδια, άλλο για τα χείλη και άλλο για τα μάτια. Αυτή είναι, όμως, η διαφορά που κάνει ένα make up look να πάει σε άλλο επίπεδο, πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό!

*Τα προϊόντα της νέας σειράς Dior Backstage θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora και αποκλειστικά στο sephora.gr.