Traveling beauties! Βόλτα για καφέ και beauty talk με τη Shiseido και τον Γρηγόρη Πυρπύλη στο Παρίσι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Traveling beauties! Βόλτα για καφέ και beauty talk με τη Shiseido και τον Γρηγόρη Πυρπύλη στο Παρίσι

Με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής μακιγιάζ, Visible Feels Invisible η Shiseido μας ταξίδεψε ως την πόλη του Φωτός για να μιλήσουμε με το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο!

Όπως έχει πει και η Audrey Hepburn «Paris is always a good idea» και έτσι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τον ενθουσιασμό μου όταν έμαθα πως πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσες για Παρίσι! Ο ενθουσιασμός αυτός όμως ήταν τριπλός (όχι απλά διπλός) γιατί θα ταξίδευα με τη λατρεμένη μου Shiseido για να συναντήσω ένα αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά που μας κάνει όλες περήφανες εδώ και χρόνια: Τον Γρηγόρη Πυρπύλη makeup ambassador –πλέον- της Shiseido σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική! Έχουμε λοιπόν Παρίσι με Shiseido και καφέ με τον Γρηγόρη! Νόμιζα πως δεν γίνεται καλύτερα κι όμως γίνεται…


https://www.instagram.com/p/BqR5xWMApt0/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Βλέπεις, αφορμή για το ταξίδι στάθηκε το λανσάρισμα της νέας συλλογής μακιγιάζ της Shiseido, Visible Feels Invisible και τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει για όσα έζησα 2 μέρες στην πόλη του φωτός. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

shiseido final w 760

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης ονειρευόταν πάντα το Παρίσι. Έχοντας ουσιαστικά κάνει άλματα στον χώρο του μακιγιάζ στην Ελλάδα αφού, πριν ακόμα κλείσει τα 23, ήταν ήδη επίσημος makeup artist της Maybelline New York και είχε στο βιογραφικό του συνεργασίες με brands όπως η MAC, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και να «πετάξει» στην πόλη του Φωτός. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Η δουλειά του φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων τίτλων, το star studded πελατολόγιό του συνεχώς αυξάνεται και πλέον είναι makeup ambassador ενός legendary beauty brand, της Shiseido. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του όσο ακόμη ήταν το δικό μας ντροπαλό αγόρι και όταν ξανασυνατηθήκαμε όλοι μαζί στο Grand Hotel du Palais Royal ήταν σα να μην πέρασε ούτε μία ημέρα! Βλέπεις, η beauty παρέα που ταξίδεψε στο Παρίσι αποτελούνταν από γνώριμα πρόσωπα και κάπως έτσι, η μεγαλύτερη σουίτα του ξενοδοχείου γέμισε γέλια, αγκαλιές, αναμνήσεις. Δεν ήταν κάτι δύσκολο... με hosts τη Shiseido και τον Γρηγόρη o καφές έγινε κρασί και τα φρέσκα madeleines αντικαταστάθηκαν από μακαρονάδες με τρούφα στο πιο χαριτωμένο εστιατόριο του Παρισίου. Στο θέμα μας όμως…


https://www.instagram.com/p/BqPIEqJgu8d/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως σου είπα, αφορμή για αυτό το αξέχαστο ταξίδι στάθηκε η νέα συλλογή μακιγιάζ της Shiseido, Visible Feels Invisible και μας περίμενε μαζί με τον Γρηγόρη να την ανακαλύψουμε. Είναι μία ολοκληρωμένη σειρά που δεν χωρίζεται σε προϊόντα προσώπου, ματιών, χειλιών κοκ αλλά σε υφές πράγμα που αποδεικνύει πως, η Shiseido δεν είναι ένα ακόμη beauty brand αλλά ακροβατεί ανάμεσα στην τέχνη και την επιστήμη! Οι νέες υφές λοιπόν είναι 4: τα dews, τα powders, τα gels και τα inks και αρκεί να τα δοκιμάσεις έστω μία φορά για να καταλάβεις πως μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και μία άλλη προσέγγιση στο μακιγιάζ. Φυσικά και ανοίξαμε όλα τα προϊόντα και εννοείται αρχίσαμε να δοκιμάζουμε το ένα μετά το άλλο… Οι κομψές συσκευασίες μας έκαναν να θέλουμε να τα κρατήσουμε προσεκτικά σαν κοσμήματα αλλά οι μαγευτικές υφές τους μας έκαναν απλά… «αχόρταγες» και θέλαμε πραγματικά να φορέσουμε τα πάντα. Κάπου εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα για την Γαλλική ομορφιά. Την ομορφιά χωρίς ιδιαίτερες φιοριτούρες πράγμα που αντιπροσωπεύει τον Γρηγόρη απόλυτα. Αυτή ήταν άλλωστε και η μεγάλη του πρόκληση! Η Γρηγόρης θέλει να πείσει τις γυναίκες πως το μακιγιάζ δεν είναι εδώ για να μας μεταμορφώσει αλλά για να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία μας! Πως δεν χρειάζονται φίλτρα και παραμορφωμένα χαρακτηριστικά αλλά αγάπη για τον εαυτό μας και λίγα αλλά καλά προϊόντα!

AuraDew 02 Solar main 400x400

Και κάπως έτσι ήρθε η κουβέντα στα αγαπημένα του από τη νέα σειρά! Ενώ κρατούσα στα χέρια μου το βαζάκι με το λαμπερό Aura Dew και αναρωτιόμουν τι μου συμβαίνει και είχα λατρέψει ένα τόσο sparkling προϊόν, ο Γρηγόρης το πήρε και ξεκίνησε να το εφαρμόζει στα βλέφαρά μου! «Το Aura Dew είναι από τα πολύ αγαπημένα μου! Είναι το πιο effortlessly extra προϊόν. Μπορείς να το περάσεις μόνο του στα βλέφαρα για ένα φρέσκο αποτέλεσμα, να το βάλεις πάνω από το κραγιόν για ένα Glam look ή απλά να το έχεις στην τσάντα σου και να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου σε δευτερόλεπτα όταν δεν πάει καλά η μέρα σου» είπε καθώς ταμπονάριζε την μεταξένια υφή στα βλέφαρά μου. Περιττό να σου πω πως το βαζάκι που πήρα από το Παρίσι τελείωσε και τώρα τελειώνω και ένα δεύτερο.


https://www.instagram.com/p/BnrbTHXhvZ7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Αν έπρεπε να διαλέξω ένα μόνο προϊόν όμως αυτό θα ήταν το Kajal Ink Artist. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εύχρηστο προϊόν. Είναι εύκολο τόσο στην εφαρμογή όσο και στην ανάμειξη, ενώ παράλληλα είναι φοβερά σταθερό όταν στεγνώσει. Επίσης, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Οι αποχρώσεις του είναι εκπληκτικές, matte και ταυτόχρονα έντονες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως eyeliner για smoky eyes ή για να τονίσει τη γωνία του ματιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μολύβι φρυδιών και χειλιών. Προσωπικά, αυτό το προϊόν αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο, τη σύγχρονη πλευρά του οίκου» είπε καθώς εμείς τραβούσαμε γραμμές με τα Kajal Ink Artist στα χέρια! Ποια είναι η αγαπημένη του απόχρωση; Η μωβ Plum Blossom η οποία μάλιστα ήταν και η απόχρωση που χρησιμοποίησε στο πρώτο του interview με τη Shiseido.

0730852147263

Αν έπρεπε ωστόσο να μας δώσει ένα και μόνο tip αυτό θα ήταν η… περιποίηση! «Οι περισσότεροι makeup artists, γνωρίζουν λίγα πράγματα για τα προϊόντα περιποίησης, η επιδερμίδα αποτελεί τον καμβά για ένα όμορφο μακιγιάζ, η βάση πρέπει να είναι τέλεια πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν. Η εμπειρία μου, μου δίδαξε πόσο διαφορετικά συμπεριφέρεται η επιδερμίδα όταν γίνεται σωστή χρήση skincare προϊόντων» και όταν μιλά για σωστή χρήση ο Γρηγόρης εννοεί το μασάζ! Πρέπει να παίρνεις τον χρόνο σου και να κάνεις ένα καλό μασάζ πριν το μακιγιάζ. Έτσι μειώνονται τα πρηξίματα και προετοιμάζεται το δέρμα.


https://www.instagram.com/p/BoEwuynhuEj/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Θα μπορούσα να σου μιλώ για ώρες για τα όσα είπαμε, το πόσο γελάσαμε και τα πόσα έμαθα μέσα σε μία ημέρα από τον Γρηγόρη. Η ηχογράφιση στο κινητό μου άλλωστε ξεπερνά τις 5 ώρες! Θέλω λοιπόν να κρατήσεις μόνο τα εξής: Η νέα σειρά μακιγιάζ Visible feels invisible είναι η σειρά που ανάγει το μακιγιάζ σε πραγματική τέχνη και ανατρέπει τα δεδομένα. Σταμάτα να προσπαθείς να καμουφλάρεις τα ψεγάδια σου με το μακιγιάζ αλλά προσπάθησε να αναδείξεις τα δυνατά σου στοιχεία όπως λέει ο Γρηγόρης. Και τέλος, φρόντισε το δέρμα σου! Δεν είναι κάτι δύσκολο…η Shiseido είναι εδώ για να σε βοηθήσει και με αυτό.


https://www.instagram.com/p/BqNqzayAlZY/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μετά από πολλές αγκαλιές, πολλά φιλιά και –ομολογώ- τεράστια συγκίνηση αποχαιρετίσαμε τον Γρηγόρη με την υπόσχεση να τα πούμε πλέον στην Ελλάδα και με την φανταστική μας Hostess, η υπέροχη beauty παρέα μας πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Ένα beauty ταξίδι τελείωσε εκεί ενώ ένα άλλο ξεκινά τώρα και θα το κάνουμε μαζί γιατί… Οι σημειώσεις μου και οι βαλίτσες μου είναι γεμάτες Shiseido tips και προϊόντα και έχουμε πολλά ακόμη να πούμε! Stay tuned…