Αυτό είναι το ένα πράγμα που η Jennifer Aniston δεν θα σταματήσει ποτέ, μα ΠΟΤΕ να κάνει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το ένα πράγμα που η Jennifer Aniston δεν θα σταματήσει ποτέ, μα ΠΟΤΕ να κάνει

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε περιοδικό και ταυτιζόμαστε…

Η Jenifer Aniston είναι ένα από τα girl crushes μας και το έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές. Είναι και αυτή ένα από τα κορίτσια που θα μπορούσαν αν είναι φίλες μας και να έρχονται για beaute τα Σάββατα! Αυτό αποδεικνύεται σχεδόν με κάθε της συνέντευξη και το ίδιο ακριβώς συνέβη στην τελευταία που έδωσε σε γνωστό Αμερικάνικο περιοδικό. Σε αυτή της τη συνέντευξη μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τα beauty tips της και την ρουτίνα της ομορφιάς της και μέσα στη συζήτηση, το girl crush μας παραδέχτηκε –μεταξύ άλλων- πως ένα είναι το πράγμα που δεν θα σταματήσει να κάνει «until the bitter end», μέχρι δηλαδή να μας αποχαιρετήσει. Μπορείς να μαντέψεις τι είναι;

k0s80GzpAHRNWXlqpx74yKc7h o

Εννοείται αφορούσε τα μαλλιά της αλλά όχι τα κουρέματα τα οποία είναι θρυλικά (το The Rachel είναι το πιο αναγνωρίσιμο κούρεμα μετά από αυτό της Πριγκίπισσας Diana). Αυτό που δεν θα σταματήσει ποτέ, μα ΠΟΤΕ να κάνει η Jennifer είναι να βάφει τα μαλλιά της. «Δεν θα πω ψέματα, δεν θέλω γκρίζα μαλλιά» παραδέχτηκε και τόνισε πως θα συνεχίσει να κλείνει τα μηνιαία ραντεβού της για ανταύγειες και βαφή μέχρι το τέλος. Πόσο την καταλαβαίνουμε!

AP 751123338652

Όχι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες που δέχονται την ηλικία και τα σημάδια του χρόνου αλλά, η βαφή είναι το λιγότερο επεμβατικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να νιώθουμε λίγο νεότερες! Τι άλλο αποκάλυψε η Jennifer στην συνέντευξή της; Είπε πως η μητέρα της την έμαθε να φορά κρέμα από τότε που ήταν 15 ετών και πως από εκείνη την ηλικία φορά την ίδια μάρκα. Ποια είναι όμως η δική σου γνώμη; Θα συνεχίσεις να βάφεις τα μαλλιά σου ή θα παραδοθείς στα λευκά από κάποια ηλικία και μετά; Ψήφισε παρακάτω…Διάβασε ακόμα: Το τρικ της Jessica Alba για πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες είναι το πιο απλό ever!

DPG Network