Αν ακόμα δεν έχεις ένα λάδι μαλλιών στο μπάνιο σου διάβασε εδώ…

Αν ακόμα δεν έχεις ένα λάδι μαλλιών στο μπάνιο σου διάβασε εδώ…

Θα μας ευγνωμονείς!

Τα λάδια γενικά έγιναν τάση πριν κάμποσο καιρό και δεν θα φύγουν από την περιποίησή μας. Τα λάδια μαλλιών ειδικότερα, δεν είναι πλέον απλά μία τάση, είναι το απόλυτο must have για την περιποίηση των μαλλιών και αν διαφωνείς θέλω να διαβάσεις παρακάτω και να το ξανασκεφτείς.

Αντιλαμβάνομαι πως ίσως να έχεις λιπαρά μαλλιά και να θεωρείς πως, το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι ένα λάδι μαλλιών. Καταλαβαίνω επίσης πως μπορεί να έχεις κακά προηγούμενα με λάδια που δεν έκαναν αυτό που ήθελες στα μαλλιά σου. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες τρόμου με μαλλιά που λάδωσαν και έγιναν χάλια.

Όπως όμως υπάρχουν σαμπουάν για λιπαρά, ξηρά, βαμμένα κοκ μαλλιά, έτσι υπάρχουν και λάδια. Δεν έχουν όλα το ίδιο έλαιο στη βάση τους, δεν έχουν όλα τους ίδιους συνδυασμούς ελαίων στη σύνθεσή τους και έτσι, ούτε κάνουν όλα το ίδιο ούτε είναι όλα φτιαγμένα για κάθε τύπο μαλλιών.

Υπάρχουν λάδια για ξηρά, λιπαρά και βαμμένα μαλλιά. Λάδια για το φριζάρισμα, λάδια για να στεγνώνεις πιο γρήγορα τα μαλλιά σου, λάδια για λάμψη και λάδια για σγουρά μαλλιά. Από αυτό το γεγονός και μόνο πρέπει να καταλαβαίνεις πως το λάδι σου είναι απαραίτητο, δεν φτιάχνονται τυχαία έλαια για κάθε τύπο μαλλιών.

Το λάδι μπορεί να μεταφέρει στην τρίχα όλη τη θρέψη και τα συστατικά που χρειάζεται πολύ καλύτερα από ότι το σαμπουάν και οι μάσκες. Συνεπώς, αν μέχρι σήμερα δεν είχες ένα λάδι μαλλιών στο μπάνιο σου ήρθε η ώρα να αποκτήσεις. Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι! Παρακάτω έχω 10 για κάθε διαφορετικό τύπο μαλλιών και ανάγκη. Όλα έτοιμα στα έχω!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε το πιο απαλό χημικό peeling με δύο υλικά που έχεις ήδη