Μπορείς να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα «όπλο» που θα λύσει όλα τα προβλήματα του μακιγιάζ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μπορείς να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα «όπλο» που θα λύσει όλα τα προβλήματα του μακιγιάζ σου

Και σήμερα θα σου τα εξηγήσουμε όλα

Το μακιγιάζ στα… Χρόνια του Κορονοϊού είναι περίεργο. Τον πρώτο καιρό, στην καραντίνα, το μακιγιάζ σχεδόν εξαφανίστηκε. Τώρα, με την επιστροφή στην καθημερινότητα, το μακιγιάζ μπαίνει και πάλι στη ζωή μας αλλά μαζί με την προστατευτική μάσκα που καλύπτει τα δύο τρίτα του προσώπου μας. Δεν θα διανοηθείς να μην τη φορέσεις αλλά ούτε και διανοείσαι πως δεν θα βαφτείς και κάπως έτσι προκύπτουν θέματα τα οποία δεν είχες αντιμετωπίσει.

Αφενός, δεν μπορείς να φοράς βαρύ μακιγιάζ κάτω από τη μάσκα γιατί θα υποφέρει το πρόσωπό σου. Το αδιάβροχο μέικαπ λοιπόν βγαίνει από το νεσεσέρ για τώρα και κρύβεται στο ντουλάπι. Χωρίς αδιάβροχο μακιγιάζ όμως όλο το μεικάπ σου θα μεταφερθεί στην μάσκα μαζί με το ρουζ.

Η λύση φυσικά δεν είναι να μην τα βάλεις αν και εμάς μας αρέσει το #nomakeup look. Θα βγάλεις τη μάσκα και θέλεις να νιώθεις όμορφη. Πρέπει λοιπόν να βρεθεί μία άλλη λύση και σου την έχουμε έτοιμη.

Το μυστικό σου «όπλο» αυτό τον καιρό αλλά και πάντα είναι το setting spray. Το σπρέι φιξαρίσματος που ίσως να θεωρείς περιττό και να μην του δίνεις ιδιαίτερη σημασία αλλά πρέπει, τώρα περισσότερο από ποτέ μάλιστα.

Το setting spray βλέπεις είναι ένα ανάλαφρο πέπλο που σταθεροποιεί το μακιγιάζ σου χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα. Το κάνει αδιάβροχο και ανάλογα με το είδος του σπρέι που θα επιλέξεις, μπορεί να σου χαρίσει ματ, λαμπερό, δροσερό αποτέλεσμα ή απλά να κρατήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη αν είναι ξηρή.

Είναι αυτό που χρειάζεσαι πριν βάλεις την προστατευτική μάσκα γιατί σου εξασφαλίζει πως, όταν τη βγάλεις, το μακιγιάζ σου θα είναι σούπερ και θα νιώθεις τέλεια. Βάλτο λοιπόν στη ζωή και στο νεσεσέρ σου και ξεκίνα κοιτάζοντας τα δέκα καλύτερα της αγοράς στην παρακάτω gallery…

Διάβασε ακόμα: Έφτασε η ώρα να βάλεις μία… χρωματιστή μάσκαρα στο νεσεσέρ και τις βλεφαρίδες σου