20 nail art που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
20 nail art που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτή την Κυριακή 

Αν μας ρωτούσες πέρισυ, δεν θα σου λέγαμε ούτε τα μισά από όσα έγιναν φέτος το καλοκαίρι. Από την άνοιξη, η χρονιά άρχισε να γίνεται αλλόκοτη και η διάθεσή μας μοιάζει με τρενάκι του τρόμου. Πέφτει και ανεβαίνει και δεν έχουμε καταφέρει να χαλαρώσουμε πραγματικά και για πολύ καιρό. Μόνο μερικές Κυριακές σαν τη σημερινή που έξω είναι όλα ήσυχα ακόμα, φτιάχνουμε καφέ και για λίγη ώρα χαζεύουμε nail art χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα.

Αυτό επιβεβαιώνει πως το nail art θα μπορούσε να θεωρηθεί και ψυχοθεραπεία γι᾽αυτό θέλουμε -για ακόμα μία φορά- να το μοιραστούμε μαζί σου. Κρατήσαμε λοιπόν screenshots από όλα εκείνα τα σχέδια νυχιών που κέρδισαν το like μας και μας έκαναν να χαμογελάσουμε πλατιά... και δεν ήταν λίγα.

Πολλές από τις αγαπημένες μας nail artists βλέπεις, είναι ακόμα σε καραντίνα και αυτό τις έχει οδηγήσει σε ένα πραγματικό δημιουργικό ντελίριο που απλά λατρεύουμε. Στην παρακάτω gallery λοιπόν, δεν θα βρεις μόνο δέκα αλλά 20 nail art που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση σήμερα.

Φτιάξε έναν ακόμα καφέ, κάθισε αναπαυτικά και κάνε ένα scroll για να τα ανακαλύψεις όλα παρακάτω. Και μην ξεχνάς, όλα θα πάνε καλά, το πιστεύουμε!

Διάβασε ακόμα: Τα dotted μανικιούρ είναι εύκολα και διαφορετικά αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις...