Τα dotted μανικιούρ είναι εύκολα και διαφορετικά αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα dotted μανικιούρ είναι εύκολα και διαφορετικά αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις...

Το πιο εύκολο nail art που μπορείς να κάνεις άλλαξε και είναι πιο εντυπωσιακό 

Όσο καιρό μείναμε σε καραντίνα κάναμε τόσο nail art που οριακά πήραμε master και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ακόμα και κανάλι στο YouTube. Φυσικά οι δικές μας απόπειρες δεν έμοιαζαν καθόλου με εκείνες των αγαπημένων μας nail artists γι᾽αυτό αλλάξαμε γνώμη και μείναμε μακριά από τα social media. Το master όμως πράγματι το πήραμε και τα πιο πετυχημένα (και εύκολα) σχέδια που κάναμε είχαν τελείες. Ήταν dotted μανικιούρ που φτιάξαμε με οδοντογλυφίδες και τσιμπιδάκια και είμαστε πολύ περήφανες για αυτά.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα dotted μανικιούρ έχουν αποκτήσει πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και γι᾽αυτό ενθουσιαστήκαμε που την επόμενη σεζόν θα έχουν ένα τέλειο makeover. Οι απλές τελείες γίνονται μεγαλύτερες, αντικαθιστώνται με πετράδια και γενικά, τα dotted μανικιούρ της σεζόν F/W 20 δεν θυμίζουν σε τίποτα όλα αυτά που είχαμε συνηθίσει.

Τα instagram feeds μας έχουν ήδη γεμίσει με αυτές τις πιο φρέσκιες παραλλαγές και ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε όταν πλέον θα έρθουν τα πρωτοβρόχια και θα μείνουμε σπίτι με ζεστά ροφήματα. Στο μεταξύ όμως, θέλουμε να δεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε γι᾽αυτό ετοιμάσαμε μία διαφορετική gallery ώστε να κρατήσεις σημειώσεις.

Με ένα ακόμη scroll θα βρεις δέκα σχέδια που απλά λατρέψαμε γιατί είναι dotted αλλά διαφορετικά. Πιο μοντέρνα, πιο ιδιαίτερα, πιο fresh αλλά το ίδιο εύκολα οπότε είναι το απόλυτο win-win για το μανικιούρ μας. Ρίξε μία ματιά...

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 5 χρώματα που θα φοράς στο μανικιούρ και το πεντικιούρ σου όλο το φθινόπωρο