10 + 1 καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού για κούρεμα σήμερα κιόλας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 + 1 καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού για κούρεμα σήμερα κιόλας

Είναι αυτό που χρειάζεσαι μετά το καλοκαίρι 

Το καλοκαίρι δεν φέρθηκε καλά στα μαλλιά σου. Πρόσεξες τι είπαμε; Το καλοκαίρι δεν φέρθηκε καλά, όχι εσύ. Ξέρουμε ότι εσύ έκανες ό, τι μπορούσες για να προστατεύσεις, να ενυδατώσεις και να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου αλλά ο καιρός και η θάλασσα ήταν εναντίον σου. Η έκθεση στον ήλιο, το αλάτι και οι υψηλές θερμοκρασίες φθείρουν πολύ την τρίχα και όταν πιά έρχεται το φθινόπωρο, μένεις με ξηρές και κατεστραμμένες άκρες που δεν τιθασεύονται με τίποτα.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα δυστυχώς, δεν είναι κάποια θρεπτική μάσκα αναδόμησης αλλά το κούρεμα. Πάρε λίγα λεπτά για να ηρεμήσεις.... Ναι, μόνο αν κουρέψεις αυτές τις νεκρές και κατεστραμμένες άκρες θα έχεις λεία και όμορφα μαλλιά γεμάτα δύναμη. Πρέπει λοιπόν να κουρευτείς και μιας που θα το κάνεις είπαμε να το κάνεις... καλά!

Και μόνο στο άκουσμα του καρέ, πολλά κορίτσια γουρλώνουν τα μάτια και ένα όχι βγαίνει αυτόματα από το στόμα τους. Θέλουμε όμως να μας ακούσεις. Τα καρέ είναι πολλά. Μπορεί να είναι μακριά, κοντά, με αφέλειες ή χωρίς, φιλαριστά, ίσια ή και ασύμμετρα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τα φοβάσαι, κυρίως όταν πρόκειται να βοηθήσουν τα μαλλιά σου και να σου χαρίσουν πάρα πολλούς επιπλέον πόντους στιλ.

Κακά τα ψέματα, το καρέ ήταν είναι και θα παραμείνει το it κούρεμα για κάθε σεζόν και φέτος είναι η ώρα για να το τολμήσεις. Για να σε βάλουμε σε ακόμα μεγαλύτερο πειρασμό, βρήκαμε 11 καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις σήμερα ραντεβού για κούρεμα. Είναι όλα στην παρακάτω gallery, ρίξε μία ματιά και πάρε τηλέφωνο τον κομμωτή σου...

Διάβασε ακόμα: Κοντό, μεσαίο ή μακρύ καρέ; Ό, τι και αν θέλεις έχουμε 30 διαφορετικά για να διαλέξεις

DPG Network