Αυτό είναι το προϊόν που μπορείς να φοράς άφοβα κάτω από τη μάσκα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το προϊόν που μπορείς να φοράς άφοβα κάτω από τη μάσκα σου

Μπορείς να το απολαύσεις όσο θέλεις!

Καθώς η μάσκα έχει γίνει ένα σχεδόν με το πρόσωπό μας, τα προϊόντα που φοράμε καθημερινά ολοένα και μειώνονται. Ο φόβος για την «ακμή της μάσκας» είναι πολύ πραγματικό ς και το βαρύ μακιγιάζ έχει δώσει τη θέση του στις ενυδατικές κρέμες με χρώμα. Το κραγιόν μάλιστα πλέον έχει φτάσει στο βάθος του νεσεσέρ καθώς τα χείλη μας… δεν φαίνονται.

Ομολογούμε πως μας αρέσει αυτή η πιο Minimal προσέγγιση στο μακιγιάζ αλλά η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει. Όχι, δεν μας έχει λείψει το αποτέλεσμα αλλά η αίσθηση. Αυτό που αισθανόμαστε όταν φοράμε το κραγιόν ή το μεικάπ μας. Η αυτοπεποίθηση που αποκτάμε. Καταλαβαίνεις τι εννοούμε!

Κάνουμε λοιπόν υπομονή για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας και ευτυχώς, υπάρχει ένα προϊόν που μπορείς άφοβα να φορέσεις όσο θέλεις κάτω από τη μάσκα σου και να το απολαύσεις! Είναι το Lip balm…

Τα χείλη μας ξεραίνονται ιδιαίτερα τώρα που βρίσκονται για ώρες στο περιβάλλον της μάσκας και το Lip balm θα σου χαρίσει ανακούφιση αλλά και απόλαυση. Υπάρχουν σούπερ ενυδατικά προϊόντα με τέλειο άρωμα και αίσθηση και θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι πρόσεχε όμως…

Πρέπει να τα φοράς με προσοχή, να καθαρίζεις τα χέρια σου σχολαστικά πριν τη χρήση τους και φυσικά να μην τα αφήνεις να έρθουν σε επαφή με καμία επιφάνεια. Κατά τα άλλα, διάλεξε όποιο σου αρέσει περισσότερο αν και παρακάτω έχουμε 10 τέλειες επιλογές που θα σε ξετρελάνουν και δεν θα λερώσουν τη μάσκα σου.

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Oι κοτσίδες του οίκου Max Mara θα είναι το it χτένισμα της σεζόν