Η κανέλα δεν μυρίζει μόνο όμορφα, έχει και δεκάδες beauty benefits

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η κανέλα δεν μυρίζει μόνο όμορφα, έχει και δεκάδες beauty benefits

Είναι ένα φθινοπωρινό συστατικό που μας κάνει καλό 

Τι σου θυμίζει η κανέλα; Εμάς μας θυμίζει φθινοπωρινά ροφήματα, ζεστά κουλουράκια, cinnamon rolls και βραδιές μπροστά στο τζάκι για κάποιο λόγο! Είναι μία μυρωδιά ζεστή και cozy και τη λατρεύουμε όμως... η κανέλα δεν μυρίζει μόνο ωραία. Αυτό το φθινοπωρινό συστατικό, έχει δεκάδες beauty benefits και τα σημαντικότερα είναι η καταπολέμηση της ακμής και η ρύθμιση του σμήγματος.

Γι᾽αυτό βρίσκουμε την κανέλα σε σαμπουάν και ορούς προσώπου, σε κρέμες σώματος αλλά και απολεπιστικά. Μία ακόμη ιδιότητά της είναι ότι δημιουργεί υπεραιμία και γι᾽αυτό θα τη βρεις ΚΑΙ σε προϊόντα που φουσκώνουν τα χείλη. Όπως αντιλαμβάνεσαι η κανέλα είναι ένα σούπερ συστατικό που μας ανεβάζει τη διάθεση και μας ανεβάζει για πολλούς λόγους.

Μιας λοιπόν που σήμερα είναι Τετάρτη και δεν περνάμε καλά τις Τετάρτες, αποφασίσαμε να γεμίσουμε άρωμα κανέλας τη μέρα μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευεργετικές της ιδιότητες. Ψάξαμε στα ντουλάπια μας και σε όλα τα καταστήματα και βρήκαμε 10 προϊόντα που έχουν το άρωμα ή είναι ενισχυμένα με τις ιδιότητές της και θα τα βρεις και εσύ παρακάτω.

Κάνε ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις σαμπουάν, ορούς, λάδια, κρέμες, απολεπιστικά και άλλα πολλά προϊόντα που θα βάλουν άρωμα και δύναμη κανέλας στην καθημερινότητά σου. Το χρειαζόμαστε αυτό τον καιρό...

Διάβασε ακόμα:10 ευωδιαστά κεριά για να φτιάξεις ατμόσφαιρα και να μην βγεις από το σπίτι