Critics’ Choice Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Critics’ Choice Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Οι σταρ έκαναν εντυπωσιακές virtual εμφανίσεις και εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες

Η «σεζόν των βραβείων» βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως έχουμε πει πολλές φορές, φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές. Όλα γίνονται διαδικτυακά αλλά με αρκετή δόση glamour παρ᾽όλο που οι σταρ δεν παρελαύνουν επάνω σε χιλιόμετρα κόκκινων χαλιών. Όπως και στις Χρυσές Σφαίρες, έτσι και στα Critics’ Choice Awards, oι σταρ ετοιμάστηκαν με τη βοήθεια των glam squads τους (και κάποιες μόνες τους) και φωτογραφήθηκαν για τα social media ώστε να τις απολαύσουμε όλοι.

Όλες ήταν υπέροχες και παρακάτω θα βρεις τις δέκα που ξεχωρίσαμε αλλά ναι, έχουμε για ακόμα μία φορά αδυναμίες και το δικό μας απόλυτο Critics’ Choice Awards top 3! Οι Emma Corrin, Shira Haas και Talia Ryder ήταν οι 3 που απλά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και θέλουμε να μείνεις συντονισμένες γιατί επικοινωνήσαμε με τα γlam squads τους και θα σου έχουμε λεπτομέρειες σύντομα.

Στο μεταξύ κάθισε αναπαυτικά και χάζεψε τις καλύτερες beauty εμφανίσεις των Critics’ Choice Awards κάνοντας ένα ακόμα scroll. Ήταν όλες υπέροχες power women και ό, τι πρέπει για την Ημέρα της Γυναίκας.

Διάβασε ακόμα: Σε ποιο παράλληλο σύμπαν είναι το μακιγιάζ συνώνυμο με τη συναίνεση;