Gone With the Wind! 5 χτενίσματα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον αέρα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Gone With the Wind! 5 χτενίσματα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον αέρα

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες θα έχει πολύ αέρα! Σήμερα πήραμε μία γεύση του τι σημαίνει «μέρα με αέρα» καθώς φτάσαμε στο γραφείο αναμαλλιασμένες. Αύριο δεν θα συμβεί το ίδιο γιατί θα πάρουμε τα μέτρα μας, εμείς και μαζί μας εσύ!

Όποιος με είδε σήμερα το πρωί μπαίνοντας στο γραφείο, πριν τρέξω στο μπάνιο για να σουλουπωθώ, σίγουρα θα νόμιζε ότι πάλεψα με κάποια ρακούν στο πάρκινγκ της εταιρίας. Αποφάσισα βλέπεις, να αφήσω τα μαλλιά μου κάτω σήμερα, με όλο αυτό τον αέρα.

Αναμαλλιάστηκα και είμαι βέβαιη ότι σε πολλές συνέβη ακριβώς το ίδιο. Ο αέρας δεν αστειεύεται, δεν μπορείς να τον αποφύγεις εκτός και αν μπεις στο αυτοκίνητο από εσωτερικό πάρκινγκ και βγεις σε εσωτερικό πάρκινγκ.


via GIPHY


Και πάλι όμως, αν ανοίξεις ένα παράθυρο, οι μπούκλες θα χαλάσουν, τα ίσια μαλλιά θα φριζάρουν, ο κόπος σου στο styling θα πάει χαμένος. Τι θα κάνεις λοιπόν; Τι θα κάνουμε; Αρχικά δεν θα σκάσουμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Αέρας είναι και τον καλοδεχόμαστε γιατί έχει δροσίσει τέλεια.

Έπειτα θα διαλέξουμε ένα από τα παρακάτω 5 χτενίσματα που μπορούν να αντισταθούν στον αέρα και μάλιστα να γίνουν ακόμα ομορφότερα. Έχουμε και λέμε…

Buttery Cup: Το hair color trend για καστανές που θέλουν να ανοίξουν τα μαλλιά τους

Ψηλός κότσος με κορδέλα

Ο ψηλός κότσος είναι τέλεια λύση. Μπορεί να φαντάζει όμως πολύ… «πρόχειρη» αν εργάζεσαι σε αυστηρό περιβάλλον. Μία κορδέλα γύρω του, θα του δώσει στυλ και χαρακτήρα αναβαθμίζοντας το look σου.

POS NA PROSTATEPSEIS TA MALLIA SOY APO TON AERA 2

Tip: Για να σταθεροποιήσεις την κορδέλα, ψέκασέ τη με λακ πριν την τυλίξεις γύρω από τον κότσο.

Ατημέλητα boxer braids

Κανονικά, τα boxer braids είναι γαλλικές κοτσίδες που φτάνουν ως τις άκρες των μαλλιών. Εσύ προτίμησε την ατημέλητη εκδοχή τους, σταματώντας στον αυχένα. Έτσι θα έχεις και μαλλιά ελεύθερα αλλά και προστατευμένα.

POS NA PROSTATEPSEIS TA MALLIA SOY APO TON AERA 3

Tip: Είναι το τέλειο χτένισμα για μαλλιά άλουστα ή πολύ λιπαρά. Απλά ψέκασε τις άκρες με ξηρό σαμπουάν για να αποφύγεις το φριζάρισμα.

6 χτενίσματα για άλουστα μαλλιά- Δεν θα καταλάβει κανένας τίποτα

Ιδιαίτερη κοτσίδα

Κοτσίδα είναι μία τέλεια λύση για τις ημέρες με αέρα. Μία ιδιαίτερη κοτσίδα όμως είναι πρακτική ΚΑΙ stylish. Προσπάθησε να κάνεις μία πιο περίτεχνη πλέξη και μην ανησυχείς, όσο πιο ατημέλητο είναι το αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο.

POS NA PROSTATEPSEIS TA MALLIA SOY APO TON AERA 4

Tip: Για να γίνει η δουλειά σου ευκολότερη, πιάσε πρώτα μία χαμηλή αλογοουρά και ξεκίνα το πλέξιμο από εκεί.

Στολισμένη αλογοουρά

Δεν είναι υπέροχο το πώς, ένα τόσο απλό χτένισμα μπορεί να αντισταθεί στον αέρα με πολύ στυλ; Τυλίγοντας μία κορδέλα στο μήκος της αλογοουράς σου, την κάνεις αυτόματα πιο ενδιαφέρουσα και την προστατεύεις από τα μποφόρ.

POS NA PROSTATEPSEIS TA MALLIA SOY APO TON AERA 5

Tip: Για να μην γλιστρήσει η κορδέλα, πιάσε τη μαζί με το λαστιχάκι σου και ψέκασέ τη με άφθονη λακ.

Κότσος-κοτσίδα

Ένας ψηλός κότσος, μπορεί να αποκτήσει στυλ και χαρακτήρα αν πλέξεις μία κοτσίδα πριν τυλίξεις τα μαλλιά σου. Μάλιστα, όσο περισσότερο φυσήξει, τόσο πιο ατημέλητος και όμορφος θα γίνει ο κότσος σου.

POS NA PROSTATEPSEIS TA MALLIA SOY APO TON AERA 6

Tip: Αν έχεις μαλλιά καρέ, πιάσε τον κότσο σου χαμηλά αντί για ψηλά.

Beauty with a sense of duty – Podcast: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μιλά για το χρώμα και το τέλος των τάσεων