Beauty with a sense of duty – Podcast: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μιλά για το χρώμα και το τέλος των τάσεων

BEAUTY WITH A SENSE OF DUTY • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 02

Ο Νικόλας Βιλλιώτης για το χρώμα των μαλλιών μας

00.00/30:40

Έλα στην «υπεύθυνη» πλευρά της ομορφιάς όπου κανένα θέμα δεν είναι taboo! Η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη θα σου δώσει συμβουλές και tips, θα διασκεδάσεις, ενώ με τους καλεσμένους μας και θα δεις την ομορφιά χωρίς φίλτρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Στο δεύτερο επεισόδιο του Beauty with a sense of duty, υποδέχομαι τον master colorist Νικόλα Βιλλιώτη και μιλάμε για το χρώμα αλλά και το τέλος των τάσεων όπως τις ξέραμε.

«Λατρεύω το χρώμα, είναι όλη μου η ζωή, αλλά δεν το φορώ» - Νικόλας Βιλλιώτης

Αυτό μου είπε κάποια στιγμή επάνω στην κουβέντα μας ο Νικόλας και με αυτό θα ξεκινήσω αυτό το κείμενο. Ο Νικόλας βλέπεις, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος αντιθέσεις, όπως άλλωστε και όλοι οι καλλιτέχνες.

Όταν κάποιος γνωρίζει για πρώτη φορά τον Νικόλα μάλιστα, δεν ξέρει τι να πιστέψει. Ψηλός, dark και μαυροφορεμένος, έχει μία επιβλητική παρουσία η οποία ωστόσο, αρχίζει να μαλακώνει αμέσως μόλις ξεστομίσει τις πρώτες λέξεις. Είναι σαν ένας πυκνός καπνός που καταλήγει να αραιώνει και να θυμίζει ομίχλη που αποκαλύπτει σιγά σιγά έναν κόσμο γεμάτο χρώμα.

nikolas villiotis

Το σπίτι του είναι πλημμυρισμένο από χρώματα και φως και ο ίδιος, αποφάσισε να ασχοληθεί με το χρώμα των μαλλιών γιατί ερωτεύτηκε το χρώμα. Εδώ και 30 χρόνια επιμελείται τα μαλλιά των μεγαλύτερων Ελληνίδων σταρ, δημιουργεί τάσεις και έχω την τιμή να τον θεωρώ έναν από τους πιο στενούς μου φίλους.

Γι’ αυτό και αποφάσισα ότι πρέπει να είναι ο πρώτος καλεσμένος της νέας σειράς podcast, Beauty with a sense of duty. Έχει άλλωστε τόσα να πει για το χρώμα, για το δικό του χρώμα και για τις τάσεις που τελικά δεν υπάρχουν.



Τι θέλει ο Νικόλας; Να αγαπήσουμε το φυσικό μας χρώμα, να μην πηγαίνουμε κόντρα στη φύση μας και να επικοινωνούμε. Θέλει και να φροντίζουμε τα μαλλιά μας γιατί έτσι γίνεται η δουλειά του ευκολότερη αλλά, ας ξεκινήσουμε με την αποδοχή του εαυτού μας, και ο Νικόλας (όπως και εγώ), είναι εδώ για να μας γεμίσει συμβουλές.

Μείνε συντονισμένη στην άλλη πλευρά της ομορφιάς και ακολούθησέ μας στις παρακάτω πλατφόρμες…

Spotify:

https://open.spotify.com/show/6H1bpmki5BTHAYF6W3wV9q

Google Podcasts:

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL2JlYXV0eS13aXRoLWEtc2Vuc2Utb2YtZHV0eQ==

Apple Podcasts:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/beauty-with-a-sense-of-duty/id1577753777

Rss Feed:

https://feeds.transistor.fm/beauty-with-a-sense-of-duty