And Just Like That… η Cynthia Nixon έχει και πάλι κόκκινα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
And Just Like That… η Cynthia Nixon έχει και πάλι κόκκινα μαλλιά

Η τηλεοπτική Miranda Hobbes επέστρεψε στο κόκκινο χρώμα μαλλιών, που είχε πριν περίπου 12 χρόνια.

Miranda is back! Μετά τα φυσικά γκρίζα μαλλιά που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του reboot του And Just Like That, η Cynthia Nixon επιστρέφει στο τελευταίο επεισόδιο με ένα γνώριμο look. Η ηθοποιός έχει και πάλι κόκκινα μαλλιά – μετά από πολλά χρόνια- και αυτό, μάλιστα, συζητά με τον τηλεοπτικό γιο της, Brady (aka Niall Cunningham) στο φινάλε του σίριαλ.

just like that dokimader

And Just Like That: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ντοκιμαντέρ μετά το φινάλε της σειράς

Τι είχε δηλώσει η Nixon για τα γκρίζα μαλλιά της

Το 2010 είδαμε για τελευταία φορά τη Cynthia Nixon ή αλλιώς τη Miranda Hobbes του Sex And The City με κόκκινα μαλλιά. Μετά, η ηθοποιός υιοθέτησε ένα ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ στο And Just Like That την είδαμε με γκρίζα μαλλιά. Και για αυτό ακριβώς είχε μιλήσει σε συνέντευξή της τον Δεκέμβριο του 2021.

redhair 2010

Η Cynthia Nixon το 2010

«Είχε νόημα για τον χαρακτήρα (σ.σ. τα γκρίζα μαλλιά). Ο Michael Patrick King, που είναι ο κύριος συγγραφέας και σκηνοθέτης μάς είπε: ‘’Ξέρεις, πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν μπορούσαν να πάνε σε σαλόνια ομορφιάς και αποφάσισαν να έχουν γκρίζα μαλλιά… Και μετά αποφάσισαν ότι τους άρεσε το look τους’’. Έτσι, εάν κάποια από εμάς είχε γκρίζα μαλλιά στο σίριαλ, πιστέψαμε ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η Miranda».



Τα κόκκινα μαλλιά super hot τάση το 2022

Πλέον, η Cynthia Nixon έχει κόκκινα μαλλιά σχεδόν… στο ίδιο χρώμα με τον τηλεοπτικό της γιο. Και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια super hot τάση το 2022! Ήδη από πέρσι οι διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου στα μαλλιά έκαναν buzz στον χώρο της ομορφιάς και αυτό θα συνεχιστεί και φέτος.

https://www.instagram.com/p/CZjxjEMrO2p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Red ginger, pumpkin spice, σκούρο κόκκινο χρώμα, strawberry blonde θα μας απασχολήσουν έντονα το 2022. Σκέψου το κι εσύ! Ειδικά, αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλανά μάτια, όπως η Cynthia Nixon, do it!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ