10 κόκκινα κραγιόν για να μπεις ASAP σε πασχαλινό mood

Μαρία Ροδίτη
10 κόκκινα κραγιόν για να μπεις ASAP σε πασχαλινό mood
Alessandro Zeno / Imaxtree.com

Το Πάσχα είναι πιο κοντά από ποτέ και το κόκκινο κραγιόν πρέπει να είναι πρωταγωνιστής αυτές τις μέρες.

Ναι ξέρω… Σήμερα έβαψες κόκκινα τα πασχαλινά αυγά σου και πιθανότατα ακόμα προσπαθείς να βγάλεις την κόκκινη βαφή από τα χέρια σου. Μη βιάζεσαι, δεν θα σου παρουσιάσω κάποιο hack για να αφαιρέσεις τη βαφή από το δέρμα σου, αλλά θα παραμείνω σε red mood και θα δούμε μαζί το πιο απαραίτητο beauty item αυτών των ημερών: το κόκκινο κραγιόν.

Δεν γίνεται να πλησιάζει το Πάσχα και να μην έχεις στο νεσεσέρ σου ένα κατακόκκινο κραγιόν, το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ αλλά εννοείται πως θα το φορέσεις και στην Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.

Κι όμως τα κραγιόν «ιδρώνουν» στη ζέστη – Πότε πρέπει να τα πετάξεις

Κόκκινο: το παραδοσιακό πασχαλινό χρώμα

Ας μη λέμε ψέματα! Το κόκκινο χρώμα την περίοδο του Πάσχα είναι πρωταγωνιστής. Κόκκινα βάφουμε τα αυγά, κόκκινα αυγά βάζουμε στα τσουρέκια, η διακόσμηση του πασχαλινού τραπεζιού περιστρέφεται γύρω από το κόκκινο, ενώ… και το κόκκινο κρασί είναι must have για το τσούγκρισμα με τους αγαπημένους μας. Το ίδιο ισχύει και στο στιλιστικό κομμάτι, αλλά και στο μανικιούρ.

kokkino_kragion.jpg

Άρα, είναι δυνατόν να μην έχεις έστω και ένα κόκκινο κραγιόν το Πάσχα και – φυσικά – να μη βάψεις κόκκινα τα χείλη σου; Ρητορική είναι η ερώτηση, όπως καταλαβαίνεις.

Φύγαμε για κόκκινο κραγιόν

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 φωτεινά και κατακόκκινα κραγιόν, που αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ και το μακιγιάζ σου τόσο το Πάσχα όσο και γενικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που θα έρθουν. Πρόσεχε, όμως, να φοράς με τον σωστό τρόπο το κόκκινο κραγιόν, ώστε να μην ξεβάφει, ούτε και να φεύγει από το περίγραμμα των χειλιών σου.

Οπωσδήποτε, κάνε scrub χειλιών για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου, συνέχισε κάνοντας το περίγραμμα των χειλιών σου με κόκκινο μολύβι και ολοκλήρωσε με το κόκκινο κραγιόν. That’s it!