Ombre nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο girly chic μανικιούρ της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Ombre nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο girly chic μανικιούρ της άνοιξης

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις στο μανικιούρ της που δεν είναι άλλη από τα ombre nails.

Μόνο μια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου αρκεί για να καταλάβεις πόσο αγαπά να περιποιείται τον εαυτό της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, Super Katerina, έχει πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά και κομψό μακιγιάζ, ενώ… και τα νύχια της δεν πάνε πίσω. Και σε αυτό το κομμάτι θα εστιάσουμε σήμερα. Αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο πρόσφατο μανικιούρ της; Μα, φυσικά, τα ombre nails.

#NegativeSpaceNails: Δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και εξηγούμε το γιατί

Το ombre μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Το Σαββατοκύριακο και με ένα Insta Story η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τις followers της για το νέο της nail art. Η παρουσιάστρια υιοθέτησε μία από τις πιο hot τάσεις στα μανικιούρ που δεν είναι άλλη από τα ombre french nails.

kainourgiou_nyxia.jpg

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Κατερίνα επέλεξε ροζ βερνίκι στο μεγαλύτερο μέρος των νυχιών της, το οποίο κατέληγε σε λευκό. Το συγκεκριμένο μανικιούρ λέγεται ombre γαλλικό, όμως αποκαλείται και baby boomer. Μάλιστα, εκτός από μια γενικότερη τάση στα nail art, το baby boomer μανικιούρ είναι και μια ιδανική επιλογή για τις νύφες της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Ombre nails inspo

Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να αντιγράψεις το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου, δεν έχεις παρά να κρατήσεις τη φωτογραφία σε screenshot και να τη δείξεις στη nail artist σου. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτή η επιλογή για να κάνεις ombre nails.

Στην παρακάτω gallery θα δεις κι άλλα ombre french nails ώστε να πάρεις έμπνευση για το επόμενο δικό σου και να υιοθετήσεις ένα από τα πιο hot nail trends της σεζόν.