Τα chrome nails είναι νέο trend και η καλύτερη επιλογή για τις glam εμφανίσεις σου

Μαρία Ροδίτη
Τα chrome nails είναι νέο trend και η καλύτερη επιλογή για τις glam εμφανίσεις σου

Chrome nails 

@tellanails

Πλήθος stars δοκίμασαν τα chrome nails στις επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Αυτήν την άνοιξη στις τάσεις των νυχιών ισχύει ό,τι και πέρσι. Pastel αποχρώσεις, nude και minimal nail art, αλλά και floral μανικιούρ βρίσκονται ανάμεσα στις top επιλογές και προτάσεις των nail artists. Ωστόσο, έχει έρθει στο προσκήνιο και είναι super hot μια πολύ glam τάση: τα chrome nails.

Για την ακρίβεια, οι Hollywood stars ήταν αυτές που έκαναν trend τα chrome nails μιας και τα λάνσαραν στο κόκκινο χαλί και στα μουσικά και κινηματογραφικά βραβεία που πραγματοποιήθηκαν. Η Zendaya και η Dua Lipa είναι δύο από τις celebrities που έκαναν chrome nails και «τρέλαναν» τον φωτογραφικό φακό και τις fans τους.

Floral nails: Η Kourtney Kardashian άφησε το μαύρο μανικιούρ για την πιο hot τάση της άνοιξης

Τι είναι τα chrome nails

Τα chrome nails (aka νύχια με εφέ χρωμίου) είναι ένα σχέδιο για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιείται είτε ειδικό βερνίκι, είτε ειδική σκόνη ώστε τα νύχια να έχουν ένα μεταλλικό εφέ που θυμίζει καθρέφτη. Το chrome εφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ολόκληρο το νύχι, αλλά και σε μέρος αυτού σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις κάποιο nail art.

https://www.instagram.com/p/CcBFNO9MeLV

Ποια χρώματα είναι τα πιο in αυτήν τη σεζόν για chrome nails; Το χρυσό, το ροζ χρυσό και το ασημί είναι οι τρεις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Chrome nail inspo

Η Zendaya έκανε ασημί chrome nails για να εμφανιστεί στα Oscars 2022, ενώ η Dua Lipa έκανε χρυσά chrome nails για την εμφάνισή της στα Grammys 2022. Και κάπως έτσι απογείωσαν τα party glam σύνολά τους.

Το ίδιο κάνε κι εσύ! Αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο πάρτι ή – ακόμα καλύτερα- αν ετοιμάζεις το δικό σου πάρτι, πες «ναι» στα chrome nails. Θα είσαι η queen της βραδιάς έχοντας υιοθετήσει ίσως το πιο hot nail trend της φετινής άνοιξης. Μισό λεπτό, όμως… Στην gallery σού έχω και 10 παραδείγματα chrome nails για να πάρεις περισσότερη έμπνευση.