Black pink! 10 ροζ και μαύρα nail art για να αναδείξεις το punk κορίτσι που κρύβεις μέσα σου

Μαρία Ροδίτη
Black pink! 10 ροζ και μαύρα nail art για να αναδείξεις το punk κορίτσι που κρύβεις μέσα σου

Από γαλλικό μανικιούρ μέχρι black pink floral, οι επιλογές στα μαύρα και ροζ nail art είναι ατέλειωτες.

Δεν είναι πολλοί οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να σου δώσουν τα retro vibes της δεκαετίας του ’50 μαζί με την pop punk αισθητική των αρχών της δεκαετίας του 2000. Τη «δύναμη» αυτή έχουν μόνο τα ροζ και μαύρα μανικιούρ. Σκέψου απλά ότι κάθε απόχρωση του ροζ μπορεί να κάνει το μανικιούρ σου too… cute to handle, όμως με την προσθήκη του μαύρου αυτό αυτόματα γίνεται πιο edgy.

Dreaming of Spring! Κόντρα στον καιρό λαχταρήσαμε φλοράλ μανικιούρ και η Betina τα έφτιαξε

Το ροζ με το μαύρο ταιριάζει σε κάθε εποχή

Για το ροζ και το μαύρο στα νύχια σίγουρα υπάρχουν πολλές απόψεις. Τις προάλλες μια φίλη μου μου έλεγε ότι ποτέ τέτοια εποχή δεν επιλέγει μαύρο βερνίκι, γιατί το θεωρεί άκρως χειμερινό.

https://www.instagram.com/p/CbVIiOLruxP

Η ξαδέρφη μου, από την άλλη, ξετρελάθηκε με το black pink μανικιούρ που της περιέγραψα… Βλέπεις, είναι λάτρης του μαύρου μανικιούρ κάθε εποχή και το ροζ τής φάνηκε μια καλή επιλογή για να «σπάσει» τη μαυρίλα.

Έτοιμη να βγάλεις προς τα έξω τα punk vibes σου;

Εγώ, πάντως, βλέπω στο μαύρο και ροζ μανικιούρ μια punk διάθεση όσο chic κι αν μπορεί να γίνει αυτός ο συνδυασμός. Το μαύρο, έτσι κι αλλιώς, κρύβει μέσα του μια αντίδραση, μια επανάσταση, μια ένσταση στο καθωσπρέπει, άρα μπορεί άνετα να θεωρηθεί μια πιο punk επιλογή.

Με το ροζ, ωστόσο, όλο αυτό ησυχάζει… Για αυτό ακριβώς λέω και στον τίτλο ότι επιλέγοντας ένα ροζ-μαύρο nail art θα βγάλεις προς τα έξω το punk κορίτσι που κρύβεις μέσα σου. Όλοι δεν θα το καταλάβουν, αλλά εσύ θα έχεις δώσει το μήνυμα.

Γι’ αυτό μπες στην gallery, δες τα 10 ωραιότερα nail art σε μαύρο και ροζ που βρήκα για εσένα στο Instagram και κράτα screenshots για να δείξεις στη μανικιουρίστ σου.