Milk white nails: Η Αθηνά Οικονομάκου με τo πιο chic mani pedi της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Milk white nails: Η Αθηνά Οικονομάκου με τo πιο chic mani pedi της σεζόν

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε για τα νύχια των χεριών και το ποδιών την τάση των milk white nails, που είναι ό,τι πρέπει για τη μετάβαση από την άνοιξη στο καλοκαίρι.

Όσο ο καιρός «ανοίγει» όλες μας θέλουμε να έχουμε ακόμα πιο περιποιημένα νύχια και εκτός από το μανικιούρ δίνουμε βάση και στο πεντικιούρ μας. Βλέπεις, διανύουμε μια μεταβατική περίοδο που σιγά-σιγά αρχίζουμε να φοράμε πέδιλα και σανδάλια οπότε θέλουμε και τα νύχια των ποδιών μας να είναι περιποιημένα. Σε αυτό το mood φαίνεται πως είναι η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκανε το πιο chic mani pedi της σεζόν που δεν είναι άλλο από τα milk white nails.

10 orange-nude κραγιόν σαν της Αθηνάς Οικονομάκου για να αναδείξεις το λευκό χαμόγελό σου

Η Αθηνά Οικονομάκου με matchy mani, pedi και outfit

Με ένα Insta Story η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε στους followers της το νέο μανικιούρ και πεντικιούρ της, το οποίο ήταν matchy matchy και με το παντελόνι της. Η ηθοποιός υιοθέτησε την τάση των milk white nails, η οποία είναι διαχρονική και πολύ κομψή.

MILK_WHITE_NAILS2.jpg

Πρόκειται, στην ουσία, για νύχια βαμμένα σε γαλακτερή απόχρωση που κολακεύει κάθε μήκος, αλλά και κάθε τόνο επιδερμίδας. Δηλαδή, ακόμα και να μην έχεις σταρένιο δέρμα, ακόμα κι αν είσαι λευκή, τα milk white nails θα αναδείξουν υπέροχα την επιδερμίδα σου. Μην τα φοβηθείς!

Milk white nail inspo

Όπως είδες στη φωτογραφία, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε τη μονοχρωμία στα milk white nails της και δεν έκανε κάποιο σχέδιο. Εσύ, ωστόσο, αν το θέλεις μπορείς να κάνεις και nail art.

Και από ιδέες; Άλλο τίποτα! Στην παρακάτω gallery θα δεις 6 milk white nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι και να πας… αποφασισμένη στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.