Summer boost! Το απόλυτο skincare combo για πιο λαμπερή επιδερμίδα το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Summer boost! Το απόλυτο skincare combo για πιο λαμπερή επιδερμίδα το καλοκαίρι

Δύο είναι τα προϊόντα που πρέπει να συνδυάσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου το καλοκαίρι, ώστε να έχεις πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Το καλοκαίρι θα μας δείξει τα «δόντια» του από πολύ νωρίς μιας και μέσα στην εβδομάδα- σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- θα δούμε τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει ακόμα και στους 36 βαθμούς Κελσίου. Η ζέστη αναμένεται να είναι πολλή και εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα πρέπει να φροντίσεις και για την επιδερμίδα σου.

Η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι έχει ανάγκη από περισσότερη φροντίδα για να είναι υγιής και λαμπερή και αυτήν τη φροντίδα μπορεί να την παράσχει μόνο ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός προϊόντων. Το απόλυτο skincare combo, λοιπόν, είναι το αντηλιακό σου με το serum κι εγώ σου βρήκα 5 power couples που αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου, αλλά και στη ρουτίνα ομορφιάς σου αυτήν τη σεζόν.

Microdosing: Το hack για να έχουν μέγιστη απόδοση τα skincare συστατικά στην επιδερμίδα σου

Τα power couples που δεν πρέπει να λείπουν από τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Πέντε είναι τα power couples που έχουμε φτιάξει για εσένα και που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι για να έχεις υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, αλλά και ενισχυμένη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Caudalie: Vinosun Ocean Protect Very High Portection + Vinoperfect Radiance Serum

CAUDALIE.jpg

Η αποτελεσματικότερη λύση για τις σκούρες κηλίδες της επιδερμίδας του προσώπου είναι το Vinoperfect Radiance Serum της Caudalie. Αυτός ο ορός διορθώνει την εμφάνιση υπαρχόντων σκούρων κηλίδων και ενισχύει την επιδερμίδα, καθιστώντας την πιο φωτεινή. Είναι αποτελεσματικός σε όλους τους τύπους σκούρων κηλίδων (ήλιος, ακμή, μέλασμα, ηλικία) και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους.

Χρησιμοποίησε, λοιπόν, τον ορό αυτό συνδυαστικά με το αντηλιακό υψηλής προστασίας – που είναι και φιλικό προς το περιβάλλον- και δες την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται, ενώ παράλληλα θα προστατεύεται από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Korres: Αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι + Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης

KORRES.jpg

Διφασικό booster λάμψης με 15% Super Vitamin C για ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω. Χρησιμοποίησέ το συνδυαστικά με την αντηλιακή κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι και θαύμασε τα… εντυπωσιακά αποτελέσματα στον καθρέφτη σου.

Βλέπεις, οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C μπορούν να ενισχύσουν τη δράση του αντηλιακού. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα του προσώπου σου θα προστατεύεται διπλά από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου, αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες. Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο σωστός τρόπος να συνδυάσεις σωστά το αντηλιακό σου με τη βιταμίνη C, σου έχουμε την απάντηση. Θα εφαρμόσεις πρώτα τον ορό στο δέρμα σου μαζί με μια ενυδατική κρέμα και μετά θα απλώσεις το αντηλιακό. Bingo!

Garnier: Ambre Solaire Sensitive Advanced UV Gel - Cream SPF50 + Ορός Λάμψης 3.5% Βιταμίνη C, Νιασιναμίδη, Σαλικυλικό

GARNIER.jpg

Το συγκεκριμένο power couple έχει τις ίδιες ιδιότητες με το παραπάνω, αλλά είναι ακόμη πιο ενισχυμένο μιας και το serum – εκτός από βιταμίνη C- περιέχει νιασιναμίδη και σαλικυλικό οξύ. Η μεν νιασιναμίδη, λοιπόν, - γνωστή και ως βιταμίνη Β3- θα καταπραΰνει την επιδερμίδα σου, θα ενδυναμώσει τον επιδερμικό φραγμό και θα προλάβει τη δημιουργία κηλίδων, ενώ το σαλικυλικό οξύ θα συμβάλει στον έλεγχο της λιπαρότητας της επιδερμίδας σου. Συνδυαστικά με το αντηλιακό, η επιδερμίδα σου θα είναι καλά «οχυρωμένη» κι εσύ θα μπορείς να βγεις άφοβα στον ήλιο.

Nivea: Sun UV Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Mat Look + Luminous Anti-Dark Spot

NIVEA.jpg

Το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία αντηλιακό συνδυαστικά με τον ορό ενυδάτωσης, αποκατάστασης και αποφυγής επανεμφάνισης πανάδων θα σου χαρίσουν το πιο λαμπερό, καθαρό και υγιές δέρμα που είχες ποτέ. Ξέχνα, λοιπόν, τα σημάδια και τις ατέλειες και ευχαριστήσου την επιδερμίδα σου που θα είναι στα καλύτερά της αν χρησιμοποιήσεις αυτό το skincare combo.

La Roche Posay: Anthelios Dry Touch Ap SPF 50+ Pure Vitamin C10 Renovating Serum

laroche.jpg

Ο απόλυτος αντιοξειδωτικός, αντιρυτιδικός, αναζωογονητικός ορός λάμψης, εμπλουτισμένος με 10% Βιταμίνη C, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τη παραγωγή ελευθέρων ριζών, είναι αυτός. Συνδύασέ τον με το αντηλιακό Anthlelios Dry Touch Ap SPF 50+, που προλαμβάνει τη φωτογήρανση κι έχει διπλή δράση κατά της γυαλάδας και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.