Κόκκινο eyeliner: 5 τρόποι να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ

Μαρία Ροδίτη
Κόκκινο eyeliner: 5 τρόποι να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Τα eye looks με χρώμα είναι super hot τάση αυτό το καλοκαίρι. Υιοθέτησέ τη, λοιπόν, ξεκινώντας από το κόκκινο eyeliner.

Μπορεί το μαύρο eyeliner να είναι η πιο safe αλλά και διαχρονική επιλογή στο μακιγιάζ, όμως το φετινό καλοκαίρι επιβάλλει χρώμα. Ήδη οι μεγαλύτερες influencers έχουν υιοθετήσει αυτό το trend, ενώ και μεγάλοι Οίκοι Μόδας, όπως ο Versace, λάνσαραν τα χρωματιστά eyeliners στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας. Τι λες, λοιπόν, να ξεκινήσεις τον πειραματισμό σου κι εσύ με κόκκινο eyeliner;

Το κόκκινο eyeliner μπορεί να είναι τολμηρό και sexy, μπορεί να γίνει όμως και super elegant αν το χρησιμοποιήσεις σωστά. Παρακάτω θα δεις 5 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις το κόκκινο eyeliner αυτό το καλοκαίρι και να ξεχωρίσεις μόνο… με τα μάτια σου.

Το ανάποδο eyeliner είναι τώρα η πιο hot τάση στο μακιγιάζ

5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το κόκκινο eyeliner

«Αιχμηρή» κόκκινη γραμμή

kokkino_eyeliner.jpg

Αντικατάστησε το κλασικό cat eye με την κόκκινη εκδοχή του. Άπλωσε κόκκινο eyeliner σε όλο το άνω βλέφαρο και τράβηξε τη γραμμή προς τα έξω. Τράβηξε και στο κάτω βλέφαρο γραμμή στην άκρη μέχρι να ενωθεί με τη γραμμή του άνω βλεφάρου. Στη συνέχεια, τόνισε με mascara τις βλεφαρίδες και άσε πιο διακριτικά τα χείλη σε nude τόνους.

Red waterline

https://www.instagram.com/p/CW9KD31vN_w

«Σπάσε» τη μονοτονία του μαύρου eyeliner και πρόσθεσε στο eye look σου κόκκινο eyeliner. Πώς; Βάλε λίγο κόκκινο eyeliner στη μέση του κάτω βλεφάρου και δώσε μια πιο pop διάθεση στο μακιγιάζ σου.

Graphic eye με έντονη αντίθεση

eyeliner_antithesi.jpg

Αν σου αρέσει το πολύ έντονο και παιχνιδιάρικο μακιγιάζ, κάνε ένα τέλειο color combo. Συνδύασε το κόκκινο eyeliner με κόκκινη μάσκαρα και φούξια eyeliner. Ολοκλήρωσε το look με ροζ κραγιόν και θα έχεις δημιουργήσει έτσι το πιο girly make up look του καλοκαιριού.

Clean double wing

clean_eyeliner.jpg

Δημιούργησε ένα «καθαρό» makeup look χρησιμοποιώντας απλά και μόνο το κόκκινο eyeliner σου και φτιάχνοντας double wing (aka δύο γραμμές eyeliner στο άνω και κάτω βλέφαρο που ενώνονται στην άκρη του ματιού).

Κόκκινο eyeliner συνδυασμένο με faux φακίδες

red_eyeliner.jpg

Δημιούργησε μια κόκκινη γραμμή eyeliner στο άνω βλέφαρο και ολοκλήρωσε το look με faux freckles (aka ψεύτικες φακίδες), που είναι μεγάλη τάση της σεζόν.