Το skincare βήμα που προσπερνάς είναι η λύση για την αφαίρεση του επίμονου μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Το skincare βήμα που προσπερνάς είναι η λύση για την αφαίρεση του επίμονου μακιγιάζ
Gpoint Studio

Αν έχεις κάνει αδιάβροχο ή βαρύ μακιγιάζ που δεν λέει να φύγει ακόμα και με το πιο «ισχυρό» προϊόν ντεμακιγιάζ, δοκίμαζε το cleansing oil. Θα σου «λύσει» τα χέρια!

Μια τυπική ρουτίνα ομορφιάς λέει ότι το πρωί και το βράδυ καθαρίζεις το πρόσωπο με καθαριστικό, απλώνεις κρέμα και serum και ολοκληρώνεις με μακιγιάζ. Το πράγμα έχει και συνέχεια, βέβαια. Αφού γυρίσεις στο σπίτι πρέπει να ξεβαφτείς καλά και μετά να κάνεις καθαρισμό προσώπου. Και εδώ έρχεται η υπερπροσπάθεια.

Βλέπεις, αν εσύ έχεις χρησιμοποιήσει αντηλιακό και αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ για να «αντέξει» το look σου στον καύσωνα, θα είναι και πιο δύσκολο να τα αφαιρέσεις. Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση; Επιστρατεύεις το cleansing oil.

Λάδι καθαρισμού προσώπου: Γιατί να το βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου (+10 λαδάκια για να διαλέξεις)

Τι κάνει το cleansing oil

Το cleansing oil είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο προϊόν, ειδικά από όσα κορίτσια έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Όχι, αυτό το λαδάκι καθαρισμού δεν προκαλεί έξτρα λιπαρότητα, αλλά έχει την ικανότητα να απομακρύνει και το πιο επίμονο μακιγιάζ, καθώς επίσης και τη βρωμιά από το δέρμα. Κι όλα αυτά χωρίς να ξηραίνει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να διαταράσσει τον φραγμό του δέρματος και να αφαιρεί τα φυσικά έλαιά του.

ladaki_katharismou.jpg

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή το cleansing oil είναι πολύ απαλό για το δέρμα, συστήνεται και για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για εκείνες με ακμή. Αν, δηλαδή, θέλεις να αφαιρέσεις επίμονη mascara και foundation, δεν έχεις παρά να τα… εξολοθρεύσεις με cleansing oil.

Shopping time

Αν ακόμα δεν έχεις στο νεσεσέρ σου ένα cleansing oil, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 10 καλύτερα καθαριστικά λάδια, που αξίζει έστω και μία φορά να δοκιμάσεις.

Αφαιρούν τους ρύπους και τη βρωμιά και καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα αφήνοντάς τη υγιή και λαμπερή.