Η Δανάη Παππά με την πιο summerish εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Παππά με την πιο summerish εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Η Δανάη Παππά έκανε το πιο funky γαλλικό μανικιούρ που θα θέλεις να έχεις κι εσύ όλο το καλοκαίρι.

Τη Δανάη Παππά απολαμβάνουμε φέτος ως Θοδώρα στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Η ηθοποιός υποδύεται μια μανικιουρίστ που από ατίθασο κορίτσι μαλακώνει σταδιακά κι αυτό εξαιτίας πολλών γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή της. Με αφορμή, λοιπόν, το επάγγελμα του ρόλου της, η Δανάη έχει αρχίσει να μας δείχνει μέσα από το Instagram τα nail art που επιλέγει κάθε εβδομάδα να κάνει με… πιο πρόσφατο να είναι το απόλυτο summerish γαλλικό μανικιούρ, δηλαδή το colorful γαλλικό nail art.

Ombré γαλλικό μανικιούρ: 10 ιδέες για να δοκιμάσεις το πιο minimal chic nail art

Το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ της Δανάης Παππά

Από τον όμορφο Αμπελά της Πάρου, όπου και βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες, αποφάσισε η Δανάη Παππά να αποκαλύψει το νέο nail art της. Με φόντο τη θάλασσα η Θοδώρα του Σασμού έδειξε στους fans της το υπέροχο χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ της και έδωσε το σωστό το nail inspo.

Όπως βλέπεις, η Δανάη Παππά έχει κάνει γαλακτερή ombre βάση, η οποία καταλήγει σε ροδακινί-βερικοκί γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Μα δεν είναι too fresh το συγκεκριμένο nail art;

Το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ super hot τάση

Η Δανάη Παππά είναι κορίτσι που ακολουθεί τη μόδα – μας έχει χαρίσει, άλλωστε, πολλές fashionable στιγμές-, χωρίς όμως να υιοθετεί τάσεις που δεν την αντιπροσωπεύουν. Το γαλλικό μανικιούρ με χρώμα, ωστόσο, κολακεύει μοναδικά τα δάχτυλά της και ταιριάζει στο girly στυλ της, ενώ είναι και ένα από τα πιο hot nail trends του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CB26gDtBCn1

Το είχε αποκαλύψει αυτό, άλλωστε, και η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου στο Queen.gr πριν λίγο καιρό. «Πολύ hot είναι τα έντονα χρώματα στα νύχια φέτος το καλοκαίρι και ειδικά στη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Το french mani έχει επιστρέψει δυναμικά, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Είναι τάση με χρωματιστή γραμμή», είχε δηλώσει στο Queen.gr η Κατερίνα Νικολινάκου.

Κι αν τώρα θέλεις λίγο ακόμα nail inspo για το επόμενο colorful French mani σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην gallery.