5 scrunchies και 5 χτενίσματα για τις πιο Instagrammable φωτογραφίες

Μαρία Ροδίτη
5 scrunchies και 5 χτενίσματα για τις πιο Instagrammable φωτογραφίες
Instagram: anisasojka

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ξεκινά και χρειάζεσαι hair Inspo, αλλά και το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών που δεν είναι άλλο από το scrunchie.

Δεν ξέρω πού σε βρίσκει αυτό το Σάββατο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, όμως είμαι σίγουρη πως και για τον καφέ σου θα πας και τη βουτιά σου σε κάποια παραλία θα ρίξεις (αν εκεί που είσαι δεν έχει φτάσει η κακοκαιρία). Ό,τι κι αν κάνεις… δεν θέλεις και ένα super Instagrammable χτένισμα για να ανανεώσεις το προφίλ σου στο Instagram; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Αν, λοιπόν, θέλεις και τα likes σου να εκτοξεύσεις και πολλά σχόλια για το ωραίας αισθητικής post που θα κάνεις, χρειάζεται να δοκιμάσεις ένα χτένισμα με scrunchie. Ναι, αυτό το υπέροχο αξεσουάρ μαλλιών είναι μεγάλη τάση και πάλι και ήρθε η ώρα να το κάνεις μέρος των hairstyles σου.

Πάρε ιδέες από τις stars και δημιούργησε εμπνευσμένα χτενίσματα με hair accessories

Τα πιο stylish χτενίσματα με scrunchie

Το scrunchie, όπως και πολλά άλλα αξεσουάρ μαλλιών, ήταν μεγάλη τάση στα 90’s. Και -ευτυχώς για τα μαλλιά μας και το στυλ μας- έχουν κάνει δυναμικό comeback. Θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Εκτός από ένα πολύ κομψό αξεσουάρ που αμέσως αναβαθμίζει την εμφάνιση, το scrunchie είναι και πιο φιλικό στην τρίχα μιας και έχει ύφασμα. Έτσι, η τρίχα δεν ταλαιπωρείται από την άμεση επαφή του με ένα λαστιχάκι και συνεπώς δεν σπάει.

Το ερώτημα, όμως, τώρα είναι πώς θα φορέσεις το scrunchie! Στην gallery θα δεις 5 πολύ απλά χτενίσματα, που με ένα scrunchie μπορούν να γίνουν τόσο Instagrammable όσο δεν φαντάζεσαι.

Shopping time

Στην αγορά θα βρεις πολλά και διαφορετικά scrunchies, οπότε μπορείς να διαλέξεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Έχε υπόψη σου ότι τα oversized είναι πολύ πιο «φωτογενή» και πραγματικά μπορούν ν’ απογειώσουν κάθε σου φωτογραφία στο Instagram.

Εξαρτάται, ωστόσο, από το στυλ σου ποιο θα επιλέξεις τελικά. Εγώ έψαξα και βρήκα τα πιο cute και stylish scrunchies κι εσύ μπορείς ευθύς αμέσως να τα δεις στην gallery.