Η Charlize Theron έγινε καστανή και υιοθέτησε το πιο hot & edgy κούρεμα του 2022

Μαρία Ροδίτη
Η Charlize Theron έγινε καστανή και υιοθέτησε το πιο hot & edgy κούρεμα του 2022
Charlize Theron arrives at the Charlize Theron Africa Outreach Project 2022 Block Party on Saturday, June 11, 2022, at Universal Studios Hollywood in Universal City, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Ριζική η αλλαγή στην εμφάνιση της Charlize Theron και δεν είναι η πρώτη φορά!

Δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Τολμάει, πειραματίζεται και κάθε φορά είναι ακόμα πιο όμορφη από την προηγούμενη. Ο λόγος για τη Charlize Theron, η οποία είπε «αντίο» στο ξανθό και πια έχει πολύ σκούρα καστανά μαλλιά σε ένα από τα πιο hot & edgy κουρέματα του 2022: το mixie haircut.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στις 11 Ιουνίου στο Charlize Theron Africa Outreach Project 2022 Block Party με το νέο hair look της να κάνει πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου.

H Charlize Theron χωρίς μακιγιάζ είναι ακόμα πιο γοητευτική

Για ακόμη μια φορά με σκούρα καστανά μαλλιά η Charlize Theron

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Charlize Theron αφήνει το ξανθό για ένα σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε γίνει ξανά καστανή το 2019 για την ταινία «Long Shot», ενώ με καστανό καρέ είχε εμφανιστεί και στα βραβεία Oscar της ίδιας χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CexEbdIFfew

Το συγκεκριμένο κούρεμα, ωστόσο, δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά! Και πώς θα γινόταν, άλλωστε, αφού το mixie haircut φέτος έχει κάνει buzz και αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά!

Τι είναι το mixie haircut

Το mixie θεωρείται ένα από τα πιο trendy κουρέματα του 2022 και αποτελεί τον συνδυασμό του mullet κουρέματος με το pixie, δηλαδή το αγορίστικο. Ειδικότερα, το mixie είναι πιο μακρύ στον σβέρκο, ενώ μπροστά είναι πιο κοντό και θυμίζει pixie cut. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι αρκετά edgy και διαφορετικό από όσα έχουμε δει αυτήν τη σεζόν, ενώ έχει και ελαφρώς retro vibes της δεκαετίας του ’70.

Όσο για τη Charlize Theron; Η ηθοποιός τόλμησε το mixie haircut προσθέτοντας curtain bangs, που κάπως το «μαλάκωσαν» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διατηρήθηκε η edgy αισθητική του. Τι λες; Είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις ή το θεωρείς too much για εσένα;