10 μανικιούρ με κοχύλια & ένα DIY seashell nail art από την Betina Goldstein

Μαρία Ροδίτη
10 μανικιούρ με κοχύλια & ένα DIY seashell nail art από την Betina Goldstein
Instagram: @nailitmedia

Τα #Seashellnails (aka μανικιούρ με κοχύλια) είναι πιο επίκαιρα από ποτέ! Γι’ αυτό σου βρήκαμε και το απόλυτο DIY nail art αλλά και πολλά σχέδια για να διαλέξεις.

 

Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες του καλοκαιριού- όταν ήμουν μικρό παιδάκι- ήταν να σαρώνω την παραλία για να βρω τα ωραιότερα κοχύλια και να τα πάρω στο σπίτι μου. Αφού έκανα τις βουτιές μου κι έτρωγα το σνακ μου, περπατούσα με τη μητέρα μου από τη μία άκρη της παραλίας στην άλλη για να βρω μικρά κοχύλια και να διακοσμήσω το εξοχικό μας σπίτι.

Κάπως έτσι έγινε και το περασμένο ΣΚ… Περπάτησα όλη την παραλία και βρήκα τα πιο όμορφα κοχύλια. Αμέσως, λοιπόν, μου ήρθε η ιδέα των #SeashellNails. Λέω, «τι μανικιούρ θα προτείνω στις αναγνώστριες του Queen.gr;». Μα, φυσικά το πιο καλοκαιρινό και πιο cute nail art ever: τα νύχια με κοχύλια. Δεν χρειάστηκε, λοιπόν, να ψάξω πολύ! Ήμουν σίγουρη ότι η Betina Goldstein – η guru των νυχιών- θα είχε ετοιμάσει ένα nail art με κοχύλια και… το βρήκα.

Το trick της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσεις το ombre μανικιούρ

DIY nail art με κοχύλια από την Betina Goldstein

Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι υπάρχουν 2 εκδοχές των #SeashellNails. Η πρώτη εκδοχή είναι να βάψεις με ένα βερνίκι τα νύχια σου και να σχεδιάσεις κοχύλια – αυτό που σου δείχνει και η Betina Goldstein δηλαδή – και η δεύτερη να δημιουργήσεις εφέ κοχυλιού στα νύχια. Και σήμερα θα τα δούμε και τα δύο!

Ας πάμε, όμως, στην Betina. Η λατρεμένη nail artist- όπως πάντα- δημιούργησε το πιο minimal nail art με κοχύλια, το οποίο θα δεις ευθύς αμέσως.

https://www.instagram.com/p/CejMNZ0FV1t

Τι έχει κάνει; Έχει διατηρήσει μια διάφανη βάση και πάνω σε κάθε νύχι έχει δημιουργήσει αστερία ή κοχύλι. Και σου δείχνει βήμα-βήμα πώς να το κάνεις κι εσύ. Στην ουσία, θα χρειαστείς ιριδίζοντα βερνίκια σε μοβ, ροζ και περλέ αποχρώσεις, αλλά κι ένα λευκό για να σχηματίσεις το κοχύλι. Θα χρειαστείς, επίσης, ένα λεπτεπίλεπτο πινελάκι για να κάνεις τη λεπτοδουλειά.

https://www.instagram.com/p/CehCrkTPueR

Σχηματίζεις, λοιπόν, με το λευκό βερνίκι στο νύχι σου ένα κοχυλάκι, το χρωματίζεις και συνεχίζεις με τα υπόλοιπα βερνίκια. Αφού περάσεις από πάνω και τα υπόλοιπα βερνίκια, στο τέλος δημιουργείς κάθετες γραμμές που να μοιάζουν με τις πτυχώσεις ενός κοχυλιού. That’s it!

Nail Inspo

Για ακόμα περισσότερη έμπνευση και περισσότερα nail art με κοχύλια, δες την παρακάτω gallery. Έχω συγκεντρώσει 10 μανικιούρ με κοχύλια σχηματισμένα ή με εφέ κοχυλιού. It’s summertime, άλλωστε!