Το trick της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσεις το ombre μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Το trick της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσεις το ombre μανικιούρ

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ombre μανικιούρ με μία ξεχωριστή λεπτομέρεια.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Πάντα θα τη δεις περιποιημένη, μακιγιαρισμένη και με super chic χτένισμα, αλλά και με stylish outfits. Φυσικά, μέσα σε όλα δεν ξεχνά ποτέ τα νύχια της. Γιατί ας μη λέμε ψέματα! Τα περιποιημένα άκρα δίνουν άλλον αέρα σε κάθε σύνολο.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, λοιπόν, έκανε για ακόμα μια φορά ένα υπέροχο nail art, το οποίο και αποκάλυψε χθες βράδυ (21/6) σε Instagram Story δίνοντας σε όλες τις followers της το απαραίτητο nail Inspo. Τι έκανε η Κατερίνα; Ombre μανικιούρ, αλλά με μία λεπτομέρεια που αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το nail art της.

Ombre nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο girly chic μανικιούρ της άνοιξης

Ombre μανικιούρ με… glitter για την Κατερίνα Καινούργιου

Αν παρατηρήσεις λίγο την Κατερίνα Καινούργιου στα social media θα διαπιστώσεις πως λατρεύει τα γαλακτερά nail art. Και έχει απόλυτο δίκιο μιας και ταιριάζουν με τα πάντα, κολακεύουν τα δάχτυλα, αλλά και την επιδερμίδα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η παρουσιάστρια έκανε για πολλοστή φορά ombre μανικιούρ, αλλά με μία λεπτομέρεια που το αναβάθμισε αυτομάτως: η Κατερίνα πρόσθεσε διακριτικό glitter σε όλη την επιφάνεια των νυχιών κάνοντας το nail art της απλά υπέροχο. Να, δες…

kainourgiou_galliko_glitter.jpg

Τo ombre μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου αναβαθμίστηκε με διακριτικό glitter.

Όπως βλέπεις, το glitter είναι πολύ διακριτικό και καθόλου υπερβολικό. Κάπως έτσι, αυτή η λεπτομέρεια καθιστά το συγκεκριμένο μανικιούρ ιδανικό για κάθε περίσταση- από τις καθημερινές και πιο επίσημες βραδινές εμφανίσεις μέχρι και… κατάλληλο για νύφες.

Ombre nail Inspo

Αν σου αρέσει, λοιπόν, το ombre μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχεις παρά να το δείξεις στη nail artist σου για να σου κάνει ακριβώς το ίδιο.

Ρίξε, βέβαια, και μια ματιά στην παρακάτω gallery και πάρε κι άλλες ιδέες για ombre μανικιούρ. Τα ombre νύχια, άλλωστε, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς!