#ClearNails: Το «καθαρό» μανικιούρ είναι η πιο chic επιλογή για κάθε εποχή & περίσταση

Μαρία Ροδίτη
#ClearNails: Το «καθαρό» μανικιούρ είναι η πιο chic επιλογή για κάθε εποχή & περίσταση
Instagram: @nail__retreat

Είτε στην καθημερινότητά σου, είτε αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση, είτε αν εσύ παντρεύεσαι, τα #ClearNails είναι η πιο chic & safe επιλογή.

Υπάρχουν εκείνα τα κορίτσια που θεωρούνται ιέρειες του minimal, δεν αντέχουν τις πολλές φαμφάρες και τις υπερβολές στα νύχια και επιζητούν κάτι πολύ απλό αλλά συγχρόνως κομψό. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία σε αφορούν απόλυτα τα #ClearNails.

Η καθαρότητα αυτού του nail art είναι ακριβώς ό,τι ονειρεύεσαι. Ναι μεν το νύχι είναι βαμμένο και περιποιημένο, είναι όμως διάφανο και μοιάζει σαν να μην έχει γίνει καμία «επέμβαση» πάνω του. Έτοιμη, λοιπόν, για #ClearNails;

10 μανικιούρ με κοχύλια & ένα DIY seashell nail art από την Betina Goldstein

Γιατί τα Clear Nails είναι trend και πώς να δείχνουν τέλεια

Τα Clear Nails είναι trend, διότι κινούνται ανάμεσα στο μοντέρνο και το κομψό. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται χρώμα σε όλο το νύχι είναι super cool. Σκέψου απλά αυτό: Έχουμε συνηθίσει να καλύπτουμε με χρωματιστά βερνίκια όλη την επιφάνεια των νυχιών, που ένα clear nail art δείχνει τόσο διαφορετικό και φρέσκο. Συμφωνείς;

https://www.instagram.com/p/CczW352Mux-

Θέλει κι αυτό την προσοχή του, όμως! Εννοώ ότι ακριβώς επειδή τα νύχια με ένα clear μανικιούρ είναι «γυμνά» θα πρέπει να είναι και απολύτως περιποιημένα. Να μην έχουν κανένα πετσάκι και το σχήμα τους να είναι τέλειο. Τίποτα λιγότερο κι αυτό, γιατί οποιαδήποτε ατέλεια θα «φωνάζει» από μακριά.

Nail Inspo

Αρκετά είπαμε, όμως. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τα 10 πιο όμορφα clear nails; Μετά από ατέλειωτο scroll στο Instagram και στις top nail artists βρήκα για εσένα clear μανικιούρ που θα λατρέψεις.

Είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, κολακεύουν μοναδικά τα δάχτυλα και ώρα… να τα δεις στην παρακάτω gallery.