#CoralNails: 10 κοραλλί μανικιούρ για να βάλεις (πολύ) χρώμα στα νύχια σου

Μαρία Ροδίτη
#CoralNails: 10 κοραλλί μανικιούρ για να βάλεις (πολύ) χρώμα στα νύχια σου
Instagram: @paintboxnails

Το κοραλλί είναι από τις πιο hot αποχρώσεις του καλοκαιριού και αξίζει να το δοκιμάσεις στα νύχια σου. 

Τα νύχια απασχολούν όλες μας. Και ποια δεν θέλει, άλλωστε, να έχει περιποιημένα και όμορφα άκρα; Ρητορική είναι η ερώτηση. Όλες θέλουμε τέλειο μανικιούρ και κάπου εδώ – σχεδόν 2 φορές τον μήνα- έρχεται η ερώτηση-«φωτιά» που κάνεις στον εαυτό σου: «τι χρώμα να κάνω τα νύχια μου στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ;». Τώρα έρχομαι εγώ να σου δώσω την απάντηση και να σου πω… κοραλλί.

Το κοραλλί είναι super hot κάθε καλοκαίρι, είναι κλασική αξία και ένα υπέροχο χρώμα που κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Αν, μάλιστα, έχεις μαυρίσει, το δέρμα σου θα δείχνει ακόμα πιο όμορφο. Έτοιμη, λοιπόν, για #coralnails Inspo;

#BlackNails: Το μαύρο μανικιούρ είναι hot και το καλοκαίρι & αυτά τα 10 nail art θα σε πείσουν

Κοραλλί μανικιούρ σημαίνει καλοκαίρι

Ας μη λέμε ψέματα! Καμία δεν θα κάνει κοραλλί μανικιούρ μέσα στο καταχείμωνο. Το κοραλλί είναι άκρως καλοκαιρινό χρώμα, είναι funky, είναι φρέσκο, είναι… must. Είτε σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, είτε σε μικρές πινελιές στα νύχια σου, μπορείς να δοκιμάσεις το κοραλλί και να ξεχωρίσεις.

Άσε που κάνει την τέλεια αντίθεση με τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, οπότε είναι η κατάλληλη επιλογή για το μανικιούρ των διακοπών σου. Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι θα μπορείς να βγάζεις φανταστικές, Instagrammable φωτογραφίες με τα κοραλλί νύχια σου και να εκτοξεύεις τους followers, τα likes και τα σχόλιά σου. Ναι, μη σου φαίνεται περίεργο. Όλα παίζουν ρόλο σε μία φωτογραφία. Ακόμα και η τόσο μικρή πινελιά των νυχιών.

Αρκετά είπαμε, όμως! Ας δούμε στην gallery 10 coral nails για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο μανικιούρ σου.

Shopping time

Φυσικά, μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή μαζί σου ένα κοραλλί βερνίκι νυχιών για να βάψεις τα νύχια σου στις διακοπές ή όταν δεν βρίσκεις με τίποτα ραντεβού στη nail artist σου. Στην gallery θα βρεις 5 βερνίκια σε super φωτεινό κοραλλί, που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου.

Καλά ψώνια και μη φοβηθείς το χρώμα, girl!