Baby braids: Η JLo άφησε τα signature waves της για το πιο κλασικό Y2K χτένισμα

Μαρία Ροδίτη
Baby braids: Η JLo άφησε τα signature waves της για το πιο κλασικό Y2K χτένισμα

Η JLo έκανε baby braids και μας έδωσε το απόλυτο #hairInspo του καλοκαιριού.

Παρά το γεγονός ότι έχουν γύρω τους όλες τους experts που μπορούν να επιμεληθούν διαφορετικά make up looks και χτενίσματα, τελικά πολλές celebrities μένουν σταθερές σε κάποιες επιλογές στην εμφάνισή τους. Μία από αυτές είναι και η JLo, την οποία συνήθως θα δεις με κυματιστά μαλλιά και glam μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Να, όμως, που η 52χρονη star αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να πειραματιστεί με το look της. Η Jennifer Lopez, λοιπόν, άφησε τα signature waves της για ένα super hot Y2K hairstyle: τα baby braids.

Η Jennifer Lopez εντυπωσιάζει με pixie cut κούρεμα στο επετειακό εξώφυλλο του Allure

Το fashion forward χτένισμα της JLo με baby braids

Με ένα βίντεο στο Instagram account της η Jennifer Lopez έδειξε το fashion forward χτένισμά της. Η superstar έπιασε σε sleek, γυαλιστερό κότσο τα μαλλιά της και άφησε γύρω από το πρόσωπο δύο μικροσκοπικές πλεξούδες (aka baby braids). Για την ακρίβεια… δεν έκανε η ίδια η JLo το χτένισμα, αλλά ο επί χρόνια στενός συνεργάτης της και hairstylist, Chris Appleton. Μα δεν είναι τέλειο;

https://www.instagram.com/p/Cf10BcQJMNU

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το Υ2Κ hairstyle είναι παντού τελευταία. Ολοένα και περισσότερες celebrities το δοκιμάζουν – ανάμεσά τους η Hailey Bieber και η Bella Hadid-, ενώ έχει γίνει και μεγάλο trend στο Tik Tok. Πώς θα το κάνεις εσύ; Θα μάθεις όλα τα βήματα ευθύς αμέσως.

Τα βήματα για να κάνεις κι εσύ baby braids σαν της JLo

Το μυστικό για να πετύχεις τον κότσο με τα baby braids της JLo είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου στη μέση. Μετά, άσε δύο τούφες γύρω από το πρόσωπο, ώστε να πλέξεις τα baby braids και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε σφιχτή αλογοουρά.

Τύλιξε την αλογοουρά γύρω από το λαστιχάκι σου σε έναν κότσο, στερέωσέ τον και… έτοιμη! Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις baby braids και σε αφημένα μαλλιά κάτω. Έτσι απλά για να δώσεις ένα girly twist στην εμφάνισή σου και να δημιουργήσεις ένα χτένισμα από το τίποτα.