2 in 1: 5 ροζ κραγιόν που μπορείς να χρησιμοποιείς και ως ρουζ

Μαρία Ροδίτη
2 in 1: 5 ροζ κραγιόν που μπορείς να χρησιμοποιείς και ως ρουζ
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Γιατί να «φορτώνεις» το νεσεσέρ των διακοπών σου; Πάρε ένα ροζ κραγιόν και χρησιμοποίησέ το και ως ρουζ.

Η καλοκαιρινή σου άδεια πλησιάζει και είμαι σίγουρη πως βρίσκεσαι σε πυρετό προετοιμασιών. Δεν θέλεις να πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου, αλλά θέλεις να εναλλάσσεις και τα συνολάκια σου. Το ίδιο ισχύει και για το νεσεσέρ σου. Δεν θέλεις να πάρεις άπειρα καλλυντικά στο ταξίδι σου, αλλά θέλεις και να έχεις επιλογές στο μακιγιάζ σου.

Είμαι εδώ για σένα, τουλάχιστον για να σε βοηθήσω να αφαιρέσεις έστω κι ένα προϊόν από το νεσεσέρ. Ποιο είναι αυτό; Το ρουζ. Μη βιάζεσαι! Φυσικά και όλες θέλουμε να έχουμε το χρώμα της υγείας στις διακοπές κι εσύ αυτό θα το πετύχεις με το ροζ κραγιόν σου. Ναι, θα το χρησιμοποιήσεις ως 2 σε 1 προϊόν και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Wedding vibes – 10 nude κραγιόν για το πιο elegant νυφικό μακιγιάζ

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το κραγιόν ως ρουζ

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείς να απλώσεις το κραγιόν ως ρουζ στα μάγουλά σου. Πρώτον, μπορείς να το βάλεις ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου ή με ένα σφουγγαράκι ή πινέλο μακιγιάζ.

Για να κάνεις πιο σωστά τη «δουλειά» σου προτίμησε κραγιόν όχι σε ματ συνθέσεις, αλλά σε κρεμώδεις ή σατινέ.

Shopping time

Κι αν δεν έχεις ή θέλεις μια μικρή ανανέωση στα ροζ κραγιόν σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 υπέροχα ροζ κραγιόν, που και θα δώσουν τέλειο χρώμα στα χείλη σου, αλλά και θα χαρίσουν το χρώμα της υγείας και της φρεσκάδας στα ζυγωματικά σου.

Καλά ψώνια!