Wedding vibes – 10 nude κραγιόν για το πιο elegant νυφικό μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Wedding vibes – 10 nude κραγιόν για το πιο elegant νυφικό μακιγιάζ
Instagram: @oui_novias

Αν θέλεις να είσαι κομψή νύφη το nude κραγιόν είναι μονόδρομος για το νυφικό μακιγιάζ σου.

Μπορεί το νυφικό να είναι το Α και το Ω για να εντυπωσιάσεις ως νύφη στον γάμο σου, όμως και τα «γύρω-γύρω» είναι απαραίτητα για να έχεις ένα ολοκληρωμένο και elegant look. Και όταν λέω «γύρω-γύρω» εννοώ τα μαλλιά και το νυφικό μακιγιάζ.

Σήμερα θα εστιάσουμε στο make up look του γάμου σου, το οποίο – αν θέλεις να είναι κομψό και διακριτικό- θα πρέπει σίγουρα να περιέχει nude κραγιόν. Οι nude αποχρώσεις, άλλωστε, «γράφουν» ωραία στις φωτογραφίες και τα βίντεο, κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ αναδεικνύουν και το μαύρισμα.

Νυφικό μακιγιάζ: 3 tips για να έχεις το πιο chic & natural make up look τη μέρα του γάμου σου

Weddingshopping

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 nude κραγιόν και είμαι σίγουρη πως θα βρεις ένα που να κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σου. Έχω συγκεντρώσει nude κραγιόν με πορτοκαλί και κοραλλί υποτόνους, αλλά και με ροζ υποτόνους για να διαλέξεις αυτό που είναι πιο κατάλληλο να αναδείξει εσένα και το συνολικό μακιγιάζ σου.

Μερικά από αυτά, μάλιστα, είναι ματ και ανεξίτηλα για να έχουν διάρκεια και να μην αναγκάζεσαι κάθε τρεις και λίγο στον γάμο σου να ανανεώνεις το κραγιόν.

Τα μυστικά για το απόλυτο νυφικό μακιγιάζ

Πες «ναι» σε ματ και ανεξίτηλο κραγιόν

Για μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στα χείλη, επίλεξε ματ ή ανεξίτηλο υγρό κραγιόν. Ένα έξυπνο trick για να μη δείχνουν τα χείλη στεγνά είναι να προσθέσεις μια μικρή ποσότητα lip gloss στο κέντρο, που- μεταξύ άλλων- θα τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά προσθέτοντάς τους λάμψη.

Απόφυγε τις έντονες αποχρώσεις στα κραγιόν

Τα σκούρα μοβ και τα έντονα ροζ κραγιόν δεν ενδείκνυνται για το νυφικό μακιγιάζ. Κι αυτό, γιατί μετά από αρκετές ώρες δείχνουν κουρασμένα τα μάτια.

Απόφυγε τα σκούρα μάτια

Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, τα σκούρα περιγράμματα και γενικά τα πολύ σκούρα χρώματα στα μάτια μοιάζουν πολύ «σκληρά». Κινήσου με βάση το χρώμα των ματιών σου και διάλεξε πιο απαλές αποχρώσεις σε σκιές και μολύβια.

Χωρίς primer και setting spray… δεν πας πουθενά

Το primer, το οποίο μπαίνει πριν το foundation, είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για να δημιουργηθεί ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και να μη φαίνονται τυχόν πόροι, λεπτές γραμμές και ατέλειες. Το setting spray, με τη σειρά του, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ και να είσαι ήσυχη πως όλο το βράδυ θα παραμείνεις λαμπερή κι εντυπωσιακή.