Summer of -self- love gift guide: Τα δώρα που οφείλεις στον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Summer of -self- love gift guide: Τα δώρα που οφείλεις στον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι
Filippo Fortis/imaxtree.com

Ένα δώρο που θα σε κάνει να γίνεις αλλά και να νιώσεις ακόμα πιο όμορφη είναι must αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε, το αξίζεις! Έτσι δεν είναι;

Όλες αδημονούμε να έρθει το καλοκαίρι κάθε χρόνο. Βλέπεις, είναι η εποχή που είμαστε πιο ανέμελες, πιο ευδιάθετες, πιο χαλαρές. Είναι η εποχή που παίρνουμε την καλοκαιρινή άδειά μας, μπορούμε να πούμε «ουφ» και να απαλλαγούμε από όλες τις υποχρεώσεις που μας «κυνηγούν» καθημερινά.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, μέσα σε αυτό το κλίμα χαλαρότητας και coolness που το διακατέχει, είναι και η εποχή που γινόμαστε πιο όμορφες. Και μπορούμε να γίνουμε ακόμα περισσότερο κάνοντας απλά ένα δώρο στον εαυτό μας. Γιατί, δηλαδή, να αξίζουν οι άλλοι τα δώρα σου και ο εαυτός σου να μένει πίσω; Το self love είναι μεγάλη κουβέντα και πολλές τείνουμε να το αφήνουμε στην άκρη. Όχι, όμως, πια. Το αξίζεις! Αξίζει να κάνεις αυτό το καλοκαίρι ένα δώρο στον εαυτό σου για να νιώσεις αλλά και να γίνεις ακόμα πιο όμορφη. Ναι, καλά κατάλαβες… Beauty δώρο θα σου χαρίσεις και παρακάτω σου έχω ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς.

Beauty essentials – 10 προϊόντα ομορφιάς σε mini συσκευασίες για να διευκολύνεσαι στα ταξίδια σου

Κραγιόν, χρωματιστές σκιές, body yoghurt με ασυναγώνιστη μυρωδιά, shimmer λάδι… Το skincare, το haircare και το make up στα καλύτερά του μόνο για εσένα!

Self love... gifts

mac_koralli.JPG

MAC, POWDER KISS VELVET BLUR SLIM STICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Hot Paprika

Funky, εντυπωσιακό, εκτυφλωτικό... Ένα κοραλλί κραγιόν είναι must στο καλοκαιρινό νεσεσέρ και μακιγιάζ σου για πολλούς λόγους. Μα κυρίως, γιατί θα αναδείξει και θα τονίσει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου. Βάλε αντηλιακή με χρώμα, μαύρη αδιάβροχη μάσκαρα και το κοραλλί κραγιόν σου και θα είσαι η beauty queen του καλοκαιριού.

frezyderm_antiliako.JPG

FREZYDERM, SUN SCREEN FLUID-TO-POWDER SPF50+

Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακό ΔΕΝ γίνεται! Είναι πραγματικά το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και ειδικά αυτό το αντηλιακό πρέπει έστω και μία φορά να το δοκιμάσεις. Γιατί; Διότι εκτός από το να σε προστατεύει από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου έχει και ενυδατικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας - White Peony Pure Skin Benefits- ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Τέλειο; Άσε που η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας.

bioten_lipbalm.JPG

BIOTEN, LIP HYDRATION ALOE VERA

Ένα lip balm είναι απαραίτητο στο νεσεσέρ της παραλίας. Κι αυτό, γιατί μετά από ώρες που θα έχεις κατακαεί στον ήλιο και θα νιώθεις αφυδατωμένα τα χείλη σου, μόνο το lip balm θα μπορεί να σε σώσει. Το BIOTEN LIP HYDRATION ALOE VERA, πάντως, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα ξηρά/ευαίσθητα χείλη χάρη στα φυσικά έλαια και κεριά που περιέχει. Και όχι μόνο! Περιέχει και φίλτρα UVA/UVB, άρα σε κρατά προστατευμένη από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου.

body_shop_enydatiki.jpg

THE BODY SHOP, STRAWBERRY BODY YOGURT

Βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία και χυμός από ζουμερές φράουλες ενώνονται και συνθέτουν αυτό το φανταστικό body yoghurt, που κρατά την επιδερμίδα του σώματός σου ενυδατωμένη για 48 ώρες. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο!

nuxe_ladi.JPG

NUXE, Huile Prodigieuse - Ιριδιζον Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά

Ποια δεν θέλει shimmer επιδερμίδα το καλοκαίρι αλλά... τόσο όσο; Χωρίς υπερβολές! Αυτό μόνο με το συγκεκριμένο έλαιο θα το πετύχεις! Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Επιπλέον, χάρη στα 7 πολύτιμα φυτικά έλαια που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση, απαλότητα, επιδιόρθωση και θρέψη. Καταλαβαίνεις ότι είναι το απόλυτο beauty item για το νεσεσέρ των διακοπών σου, έτσι δεν είναι;

foot_butter.JPG

DIRTY WORKS, SMOOTH WALKER FOOT BUTTER

Οι φτέρνες σου ταλαιπωρούνται πολύ από την άμμο της παραλίας, άρα θέλουν και σωστή περιποίηση. Η κρέμα ποδιών που χρειάζεσαι είναι εδώ και θα σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, χάρη στο έλαιο αμυγδάλου και το βούτυρο καριτέ, ενώ θα διώξει την κακοσμία και θα σε ανακουφίσει από τα πρηξίματα χάρη στη μέντα που περιέχει. Δεν τελειώσαμε... Περιέχει και τεϊόδεντρο που καταπολεμά τις μυκητιάσεις. Superbe!

benefit_bronzer.JPG

BENEFIT COSMETICS, Hoola Matte Bronzer

Πώς θα αναδείξεις και θα ενισχύσεις το φυσικό μαύρισμά σου; Με λίγο bronzer στο μακιγιάζ, το οποίο θα ζεστάνει αμέσως την επιδερμίδα σου και θα δώσει ένα κλασικό ματ φινίρισμα.

caudalie_mist.JPG

CAUDALIE, Grape Water

Τι θέλεις εκείνες τις στιγμές που τρέχεις στην πόλη να τελειώσεις όλες τις δουλειές σου και ο υδράργυρος έχει ανέβει επικίνδυνα; Ένα face mist για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να δροσιστείς. Μόλις βρήκες το αγαπημένο σου. Trust me!

kerastase_antiliako.JPG

KERASTASE, SOLEIL BAIN APRES-SOLEIL ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Μετά την παραλία χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα σαμπουάν που να καταπολεμά τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και να ενδυναμώνει τα μαλλιά για να είναι πιο ανθεκτικά στον ήλιο. Εδώ είσαι!

nyx_skies.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, ULTIMATE SHADOW PALETTE, ΑΠΟΧΡΩΣΗ BRIGHTS

Οι χρωματιστές σκιές είναι super hot τάση και είναι το πιο funky δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι. Ματ και σατινέ μέχρι αστραφτερές και μεταλλιζέ σκιές θα μεταμορφώσουν το summerish μακιγιάζ σου.