Η Halle Berry έβαψε μοβ τα μαλλιά της και αποκάλυψε το punk κορίτσι που κρύβει μέσα της

Μαρία Ροδίτη
Η Halle Berry έβαψε μοβ τα μαλλιά της και αποκάλυψε το punk κορίτσι που κρύβει μέσα της
Instagram: @halleberry

Άλλη μία φορά που η Halle Berry τολμά μια τόσο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Τα διαφορετικά looks και το trendy & ολοκαίνουριο μοβ χρώμα.

Είναι ανατρεπτική, τολμηρή και ακομπλεξάριστη… τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνισή της. Η Halle Berry όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της και για αυτό, άλλωστε, έχει αλλάξει αρκετές φορές τα μαλλιά της.

Περμανάντ και ολόισια τα έχει κάνει, curtain bangs έχει δοκιμάσει, με τις αποχρώσεις του καστανού έχει «παίξει», ενώ δεν έχει αφήσει «εκτός» ούτε το πλατινέ ξανθό. Τώρα, η Halle Berry αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω το punk κορίτσι που κρύβει μέσα της κι έβαψε μοβ τα μαλλιά της.

You need this! Προϊόντα για να καλύψεις τα λευκά χωρίς να βάψεις τα μαλλιά σου

Το νέο look της Halle Berry με μοβ μαλλιά

Με 2 φωτογραφίες στο Instagram η Halle Berry αποκάλυψε το νέο χρώμα μαλλιών της. Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε με πολύ σγουρά και κοντά μαλλιά, αλλά σε μοβ χρώμα. Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες παρακάτω, η Halle άφησε σκουρόχρωμες τις ρίζες και έβαψε μοβ τις μπούκλες της υιοθετώντας ένα punk look.

https://www.instagram.com/p/Cg7vCMiLq1u

«Ξέρω ότι μοιάζω σαν να μην κάνω τίποτα, αλλά τα μαλλιά μου είναι αρκετά απασχολημένα», έγραψε στο Instagram post της η Halle Berry προσθέτοντας και ένα emoji που κλαίει από τα γέλια. Εσύ τι νομίζεις; Της ταιριάζει το μοβ χρώμα στα μαλλιά ή να μην το κρατήσει για πολύ; Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν όντως πρόκειται για μόνιμη βαφή ή για κάποιο σπρέι που με τα λουσίματα φεύγει.

Όπως και να έχει, όμως, το μοβ χρώμα στα μαλλιά αλλά και γενικότερα οι pop αποχρώσεις (aka μπλε, ροζ, πορτοκαλί, πράσινο) κατατάσσονται τα τελευταία 2 χρόνια ανάμεσα στα πιο hot hair trends. Κι αν κρίνουμε από το τόλμημα της Halle Berry… και την ερχόμενη σεζόν του φθινοπώρου η τάση θα είναι παρούσα.

https://www.instagram.com/p/Cg-FqE9OxQo

Η Halle Berry «παίζει» πολύ με τα μαλλιά της

Η Halle Berry δεν φοβήθηκε ποτέ τις αλλαγές στην εικόνα της. Για να μην πούμε ότι πάντα τις απολάμβανε, αφού η ίδια – με δική της πρωτοβουλία και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο- τις έκανε. Και τι δεν έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της;

Pixie cut τα έχει κάνει, πολύ κοντό, ασύμμετρο καρέ με κοντές αφέλειες έχει τολμήσει, afro look και shag haircut έχει δοκιμάσει… Στην gallery θα δεις μερικά από τα πιο εμβληματικά hair looks της ηθοποιού για να πάρεις κι εσύ όση έμπνευση χρειάζεσαι, σε περίπτωση που σκέφτεσαι μια αλλαγή το τελευταίο διάστημα. Halle knows better, άλλωστε!