Butterfly nails: Το απόλυτο Y2K trend του καλοκαιριού στα νύχια & 10 μανικιούρ για έμπνευση

Μαρία Ροδίτη
Butterfly nails: Το απόλυτο Y2K trend του καλοκαιριού στα νύχια & 10 μανικιούρ για έμπνευση
Instagram: @nail.nerd.challenge

Οι πεταλούδες στα νύχια είναι ό,τι πιο cute μπορείς να δοκιμάσεις! Έτοιμη για το μανικιούρ των διακοπών;

Βλέποντας την πεταλούδα σε κάθε εκδοχή της σκέφτεσαι αμέσως τις δεκαετίες του ‘90 και του ‘00, έτσι δεν είναι; Από τα butterfly hair clips στα μαλλιά, το top της Mariah Carey σε σχήμα πεταλούδας μέχρι και τα butterfly eye looks με eyeliner και σκιά, οι πεταλούδες μπορούν και είναι ξανά παντού. Αυτήν τη φορά και στα νύχια!

Ναι, αυτό το καλοκαίρι το απόλυτο Y2K manicure trend είναι οι πεταλούδες στα νύχια και – αν θες τη γνώμη μου- είναι και το πιο cute nail art για τις διακοπές σου.

#CherryNails: Τα κεράσια στα νύχια είναι super cute και αυτά τα 10 μανικιούρ το αποδεικνύουν

Τα butterfly nails έχουν γίνει viral στα social media

Τις τελευταίες μέρες τα νύχια με πεταλούδες είναι παντού στα social media. Ένα scroll στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις ότι αυτό το Y2K trend κυριαρχεί στο feed σου. Καθόλου περίεργο, βέβαια, αν σκεφτείς ότι ολοένα και περισσότερες τάσεις των δεκαετιών του ’90 και του ’00 επιστρέφουν κάθε τρεις και λίγο.

Και τα butterfly nails… ήρθαν για να μείνουν. Είσαι έτοιμη να δεις 10 από τα πιο ωραία μανικιούρ με πεταλούδες που εντόπισα στο feed μου κάνοντας scroll ξανά και ξανά; Τρέχα στην gallery!

356% αύξηση της αναζήτησης στα butterfly nails

Αφού είδες τα υπέροχα butterfly nail art, μάθε τώρα ότι αυτό το μανικιούρ έχει σημειώσει αύξηση 365% στις αναζητήσεις στα social media. Και, όπως αναφέρουν nail experts, υπάρχει λόγος για αυτό. Ποιος είναι;

Το γεγονός ότι οι πεταλούδες στα νύχια είναι fashion statement, είναι «κόσμημα», όπως ακριβώς θα φορούσες μια ιδιαίτερη τσάντα ή ένα άλλο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το εκάστοτε σύνολό σου. Είναι ένας πραγματικά fun τρόπος να δώσεις ενδιαφέρον και ταυτότητα στο μανικιούρ σου. Εσύ, ακόμα το σκέφτεσαι;