Glazed donut nails: Πώς θα κάνεις μόνη σου το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber

Μαρία Ροδίτη
Glazed donut nails: Πώς θα κάνεις μόνη σου το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber έχει πάθει τρέλα με τα glazed donut nails και εμείς ανακαλύψαμε πώς θα τα κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Η Hailey Bieber είναι γνωστή beauty addict και αυτό φαίνεται τόσο από το περιποιημένο μακιγιάζ και τα μαλλιά της όσο και από τη λαμπερή επιδερμίδα της. Το αλαβάστρινο δέρμα της είναι #goal για κάθε γυναίκα εκεί έξω, αλλά… όχι μόνο. Τελευταία, το supermodel έχει πάθει μια τρέλα και με τα νύχια της και συγκεκριμένα με τα glazed donut nails.

Η σύζυγος του Justin Bieber επισκέπτεται συχνά πυκνά τη nail artist της, Zola Ganzorigt, και τις περισσότερες φορές επιλέγει τα glazed donut nails, πράγμα το οποίο έκανε και στο Met Gala. Παρατηρώντας καλά, λοιπόν, το μανικιούρ αυτό παρακάτω θα δεις ότι είναι super glam και chic, συνεπώς ό,τι πρέπει για τις πιο επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Wedding nails: 10 super chic μανικιούρ για νύφες

Πώς θα κάνεις μόνη σου glazed donut nails

Ας δούμε για αρχή τι είναι τα glazed donut nails που έχει λατρέψει η Hailey Bieber. Πρόκειται για ένα γαλακτερό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα, το οποίο εκ πρώτης όψεως κάνει και εφέ καθρέφτη. Τέλειο; Ναι!

https://www.instagram.com/p/Cf48rOgjkrO

Αν, λοιπόν, θέλεις να το κάνεις μόνη σου, πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Χρησιμοποίησε ως πρώτο βήμα base coat και μετά ένα off-white βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού σου. Αφού στεγνώσει, πέρασε τα νύχια με ένα διάφανο βερνίκι. Συνέχισε με… λευκή, shimmer σκιά. Ω, ναι, αυτό είναι το μυστικό για να δώσεις λάμψη στο συγκεκριμένο μανικιούρ. Προσοχή, όμως! Τη σκιά θα απλώσεις αφού οι πρώτες δύο στρώσεις βερνικιών έχουν στεγνώσει αρκετά καλά.

Τέλος, ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με top coat για να το σταθεροποιήσεις και είσαι έτοιμη!

undefined

Nail Inspo

Φυσικά, glazed donut nails δεν γίνονται μόνο στις αποχρώσεις του λευκού. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε άλλες αποχρώσεις!

Στην gallery, λοιπόν, θα δεις κι άλλα nail art σε αυτό το chrome/metallic εφέ που αγαπά η Hailey Bieber για να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι. Έχε υπόψη σου ότι το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι τέλειο αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη, αλλά και για τους γάμους στους οποίους είσαι καλεσμένη αυτήν την εποχή.