10 minimal nail art ιδανικά για κοντά νύχια

Μαρία Ροδίτη
10 minimal nail art ιδανικά για κοντά νύχια
Instagram: @betina_goldstein

Αν είσαι fan της απλότητας και έχεις κοντά νύχια, θα κολλήσεις με τη nail art gallery πoυ ετοίμασα για εσένα.

Ναι, ξέρω! Τα μακριά νύχια φέτος είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις, όμως ποτέ δεν θα πάψω να πιστεύω ότι τα κοντά νύχια είναι all-time classic και ό,τι πιο κομψό μπορείς να επιλέξεις στο μανικιούρ σου. Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να βλέπω μικρά κορίτσια με νύχια πολλών εκατοστών να μην μπορούν να πιάσουν ούτε… το κινητό τους.

Γιατί – ας μη λέμε ψέματα! Τα μακριά νύχια δυσκολεύουν πολύ τις κινήσεις μας και δεν είναι τόσο chic όσο τα κοντά και clean νύχια. Γι’ αυτό και σήμερα αποφάσισα να σε μυήσω στον κόσμο των κοντών νυχιών και να σου αποδείξω γιατί είναι η πιο σοφή επιλογή για το nail art σου.

Τα Half-Moon Nails επέστρεψαν – 10 μανικιούρ που κολακεύουν και κοντά και μακριά νύχια

Τι εννοούμε όταν λέμε κοντά νύχια

Ας κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα για το τι ορίζουμε ως κοντά νύχια! Τα κοντά νύχια, λοιπόν, δεν μπορούν να είναι stiletto, μυτερά, αλλά ούτε και αμυγδαλωτά. Μπορούν να είναι μόνο τετράγωνα και οβάλ και αυτό γιατί δεν έχουν μήκος για να αποκτήσουν άλλο στυλ.

Επιπλέον, πρέπει να βγάλεις από τον νου σου την πεποίθηση ότι στα κοντά νύχια υπάρχει περιορισμός στην επιλογή nail art. Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατί και γαλλικό μανικιούρ μπορείς να κάνεις στα κοντά νύχια, και αφηρημένα nail art και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Και, βέβαια, το αποτέλεσμα να είναι υπέροχο. Οπότε… μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις – αν δεν το έχεις κάνει ακόμα- ένα μανικιούρ σε κοντά νύχια;

Nail Inspo

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram feed μου «έπεσα» πάνω σε πληθώρα nail art με κοντά νύχια. Σε μανικιούρ για κάθε στυλ. Επειδή, όμως, είμαι λάτρης του μινιμαλισμού και δεν επιλέγω συνήθως nail art με υπερβολικά σχέδια, έψαξα και βρήκα ό,τι πιο minimal μπορείς να φανταστείς.

Την απόλυτη μονοχρωμία, λεπτεπίλεπτα σχέδια, καθώς επίσης και γεωμετρικά αλλά απλά nail art θα βρεις ευθύς αμέσως στην gallery. Πάντα σε κοντά νύχια!