Russian mani: Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο chic nail look λίγο πριν βρεθεί στο Φεστιβάλ Βενετίας

Μαρία Ροδίτη
Russian mani: Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο chic nail look λίγο πριν βρεθεί στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα νύχια.  

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε προχθές (31/8) και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου. Όπως καταλαβαίνεις, όλες οι stars του πλανήτη εδώ και καιρό κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να είναι υπέρλαμπρες στο κόκκινο χαλί. Και οι δικές μας, Ελληνίδες celebrities, όμως, που θα παρευρεθούν στο μεγάλο event προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Μία από αυτές είναι και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία αποκάλυψε μέσα από Insta Story ότι ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ Βενετίας και… μια από τις «στάσεις» της πριν το ταξίδι της ήταν στο nail bar. Η ηθοποιός έκλεισε το απαραίτητο ραντεβού για να περιποιηθεί τα νύχια της και υιοθέτησε ένα από τα πιο hot nail trends της σεζόν.

Τα metallics, ο μινιμαλισμός & 5 ακόμη τάσεις θα κυριαρχήσουν στα νύχια το φθινόπωρο

Το Russian manicure της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου έδειξε στους followers της το super chic μανικιούρ που έκανε για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Ποιο είναι αυτό; Το Russian manicure. «Στην προετοιμασία για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας», έγραψε σε Insta Story η ηθοποιός κι έδειξε το nail look της.

Στην ουσία, η Τόνια άφησε διάφανα τα νύχια της σε τετράγωνο σχήμα – επέλεξε, δηλαδή, ένα clean μανικιούρ- με το highlight του να είναι ο βαθύς καθαρισμός στα πετσάκια. Τα πετσάκια της, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο, είναι πεντακάθαρα, δεν ξεφεύγει τίποτα και το μανικιούρ της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

Η έμπνευση πίσω από το Russian manicure

Ίσως να έχεις απορίες και να αναρωτιέσαι αν το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει σχέση με τη Ρωσία. Ναι, έχει! Οι Ρωσίδες nail artists παρουσίασαν πρώτες το συγκεκριμένο στυλ στα νύχια και για αυτό του δόθηκε το όνομα Russian manicure. Μάλιστα, είναι πολλές οι celebrities που ήδη το έχουν δοκιμάσει κι έχουν γίνει φανατικές θαυμάστριες. Ανάμεσά τους η Hailey Bieber, αλλά και η δική μας, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

russian_manicure_iliana_papageorgiou.jpg

Το πρόσφατο Russian manicure της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Εσύ τι λες; Θα δοκιμάσεις μέσα στον Σεπτέμβριο το Russian manicure; Αν θέλεις, πάντως, λίγο ακόμη nail inspo, μπες να χαζέψεις κι άλλα μανικιούρ στην gallery. Θα τα λατρέψεις.